Fotbal international

Manchester United şi Real Madrid, tricouri speciale pentru Anul Nou Chinezesc! Echipamentul “diavolilor” seamănă cu unul din bazar. GALERIE FOTO

02.11.2019 | 15:57
Jucătorii lui Manchester United. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Manchester United și Real Madrid vor avea niște tricouri speciale pentru Anul Nou Chinezesc, însă cel al „diavolilor roșii” seamănă cu un tricou din bazar. Anul nou Chinezes va avea loc pe 25 ianuarie, iar ambele formații vor purta tricourile create special pentru a marca momentul special.

Tricourile noi ale lui Manchester United și Real Madrid pentru Anul Nou Chinezesc

Fanii lui Manchester United nu au fost deloc dați pe spate de tricoul pe care echipa lor îl va purta de Anul Nou Chinezesc și și-au exprimat opiniile pe rețelele de socializare: „Contrastul de culori este oribil. Cred că ar fi arătat mai bine dacă dragonul era și el roșu. În orice caz, nu aș purta niciodată un asemenea tricou”.

„Tocmai când credeam că sezonul nostru nu poate fi mai rău de atât. Felicitări!”, a mai spus un alt suporter al „diavolilor roșii, care încerca să facă haz de necaz pe seama parucursului slab din campionat.

ADVERTISEMENT

Echipamentul lui Real Madrid arată mai bine

Echipamentul lui Real Madrid arată mai bine decât cel al lui United și are niște confetti aurii pe tricoul negru. Nu este prima oară când formația lui Zinedine Zidane va îmbrăca un tricou special pentru a sărbători Anul Nou Chinezesc, însă tricoul pare unul dintre cele mai reușite pe care „los blancos” le-a avut pentru a marca schimbarea anului la chinezi.

Atât Manchester United cât și Real Madrid nu traversează momente prea bune, dar fanii speră ca lucrurile să se schimbe cât de curând, iar echipele lor să fie din nou în vârful clasamentelor.

ADVERTISEMENT
  • 25 ianuarie este data Noului An Chinezesc
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri