Fotbal intern

Mangia, atacat de Cătălin Mulţescu. “Pe Calancea îl aştepta de mult la cotitură!”

21.06.2018 | 16:08
Mangia, atacat de Cătălin Mulţescu. Antrenorul italian se află pe banca tehnică a Craiovei la meciul cu FCSB

Devis Mangia, atacat de Cătălin Mulţescu. Fostul antrenor cu portarii ai Craiovei, Cătălin Mulţescu, este de părere că antrenorul italian a greşit când a decis să îi dea afară pe ambii protari, Mitrovic şi Calancea.

Echipa lui Devis Mangia a plecat în cantonamentul din Austria, dar antrenorul italian a hotărât să mi îi ia cu el în acest stagiu de pregătire pe portarii Calancea şi Mitrovic. Cei doi goalkeeperi au fost deja anunţaţi că nu mai intră în vederile lui Mangia şi sunt liberi să îşi caute alte formaţii unde să joace din sezonul viitor. În acest moment în lotul lui CS Universitatea Craiova mai sunt doar doi portari, Popescu şi tânărul Dică, 19 ani.

Mangia, atacat de Cătălin Mulţescu. “Pe Calancea îl aştepta de mult la cotitură!”

Contactat de către FANATIK.RO, Cătălin Mulţescu, fostul antrenor cu portarii ai Craiovei, este de părere că cel puţin Nicolai Calancea trebuia ţinut la echipă de către Devis Mangia. “Eu nu mai sunt acum la Craiova ca să ştiu exact ce s-a întâmplat în sânul acestei echipe şi ce a mai fost pe la antrenamentele lor, însă consider că cel puţin faţă de Nicolai Calancea s-a făcut o mare nedreptate. Dar până la urmă Devis Mangia a prins viteză şi pentru că a reuşit să câştige un trofeu, iar acum are mână liberă de la patron. Omul este pe cai mari cum se spune pe la noi.

Mangia nu l-a plăcut niciodată pe Calancea. Ştiu bine lucrul ăsta. Îl aştepta de mult la cotitură. În prima parte a sezonului Nicolai a apărat binişor, dar în partea a doua a avut evoluţii mai puţin bune. Însă cu multă muncă din partea celui care m+a înlocuit pe mine la Craiova, Calancea putea să fie pus din nou pe picioare. Sunt de părere că cel puţin Calancea trebuia oprit la Cariova. Ar fi păcat ca cei doi să fi fost daţi afară şi să fie adus Felgueiras. Mario este un portar în vârstă care nici nu a mai apărat în ultimul timp. Măcar dacă e să aduci pe altul la echipă, atunci trebuie să aduci pe cineva care este peste valoarea lui Calancea şi Mitorvic. La această oră mu poţi să râmâi doar în Popescu şi Dică. Ultimul este extrem de talentat, dar încă este prea crud. E clar că Mangia are o soluţie pentru înlocuirea celor doi dacă a luat decizia să renunţe la primii doi portari ca valoare din lotul Craiovei”, a spus Cătălin Mulţescu.

Tags: