Video+Foto. Maradona, şocat de cum arată noua lui statuie. Englezii au crezut că îl văd pe Hodgson

Diego Maradona, Video, Foto, Ronaldo

Maradona s-a deplasata în India, la Calcutta, la dezvelirea statuii sale, însă a avut un şoc în momentul în care a văzut cum a ieşit creaţia indienilor.

Startul argentinian a amânat în repetate rânduri momentul deplasării în India pentru mare moment, însă a avut o surpriză neplăcută. Statuia înaltă de 3,6 metri nu seamănă deloc cu Diego Maradona, fostul mare jucător reuşind cu greu să se abţină în momentul în care a dezvelit "opera". VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO + VIDEO MAI JOS

Britanicii nu au stat prea mult pe gânduri în momentul în care au văzut statuia  lui El Pibe D'Oro şi au început glumele pe seama celui care le-a marcat un gol cu mâna în 1986 şi l-au comparat cu Roy Hodgson, fostul antrenor al naţionalei Angliei care a ajuns la 70 de ani.

Cristano Ronaldo a avut o problemă asemănătoare cu a lui Maradona

Cristiano Ronaldo, starul celor de la Real Madrid, a avut  şi el un şoc în momentul în care a văzut statuia făcută la Madeira. Portughezul, la fel ca şi Maradona, nu semăna deloc cu rezultatul final al lucrării care în cele din urmă a fost modificată.

Diego Maradona a fost cazat în India la hotelul care îi poartă numele şi a trecut în vizită şi pe la un spital în care se aflau copii bolnavi de cancer. Sud-americanul nu a ratat  nici ocazia de a juca fotbal şi a fost implicat într-un meci contra unei echipe în care se afla  şi Sourav Ganguly, fostul căpital al Indiei la cricket, sportul naţional.