Sport

Cotidianul Marca citează FANATIK. Ce scriu spaniolii despre Ianis Hagi

22.06.2019 | 20:38
Cotidianul Marca citeaza FANATIK Ce scriu spaniolii despre Ianis Hagi

Declarațiile oferite de selecționerul Cosmin Contra pentru FANATIK au ajuns până în Spania, fiind preluate de ediția online a celebrului ziar MARCA. 

Marca citează FANATIK. Ce scriu spaniolii despre Ianis Hagi

Spaniolii au dezvăluit sfatul pe care Contra i l-a dat lui Ianis, acela de a semna cu Sevilla. Nu doar andaluzii sunt foarte interesați de Hagi însă, ci și Ajax, formație care l-a transferat în acest an pe Răzvan Marin cu 12 milioane de euro.

 „Chiar i-am zis lui Ianis să aleagă Sevilla, pentru că i s-ar potrivi foarte bine. De fapt fotbalul spaniol se potrivește foarte mult fotbalistului român. O să vedem acum dacă Ianis îmi va asculta sfatul”, a declarat Cosmin Contra pentru FANATIK.

MARCA a preluat FANATIK
MARCA a preluat FANATIK

Ianis Hagi a început bine aventura la EURO U21, confirmând prestațiile bune avute în campania de calificare, dar și la Viitorul. Mijlocașul ofensiv a marcat atât împotriva Croației, cât și împotriva Angliei. Reușita împotriva englezilor a fost spectaculoasă, Ianis scoțând maximum dintr-o greșeală a unui apărător advers, cu un dribbling scurt și șut bine plasat cu piciorul stâng.

Ianis a realizat cel mai bun sezon al său în fotbalul mare, după o perioadă mai puțin plăcută la Fiorentina, acolo unde a stat doi ani fără să joace la prima echipă. Gică Hagi a primit pentru fiul său în ultima vreme o mulțime de oferte, iar transferul reprezintă doar o chestiune de zile, așa cum a recunoscut chiar managerul de la Viitorul, care a spus că „Ianis va pleca în proporție de 99,9%”.

Ianis Hagi se pregătește pentru cel de-al treilea meci de la EURO U21, România joacă luni seara împotriva Franței, un meci în care ambele naționale se mulțumesc cu un rezultat de egalitate, urmând să meargă împreună în semifinalele competiției. De altfel, la casele de pariuri, varianta egalului are o cotă neașteptată de mică: 2.00 față de 3.30 cât are o partidă în mod normal.