Marcel Răducanu, critic cu ”perla” lui Gigi Becali: ”Florinel Coman se chinuie în România. Unde să joace în Anglia?”

Adrian Baciu   
în FCSB
16/11/2019, 22:30
Marcel Răducanu, critic cu ”perla” lui Gigi Becali: ”Florinel Coman se chinuie în România. Unde să joace în Anglia?”
Marcel Răducanu, critic cu ”perla” lui Gigi Becali: ”Florinel Coman se chinuie în România. Unde să joace în Anglia?”. Sursa foto: sportpictures.eu

La nici cinci ani după ce a încasat aproape 10 milioane de euro de pe urma transferului lui Nicolae Stanciu la Anderlecht, Gigi Becali visează la un alt tun financiar: transferul pe multe zeci de milioane a ”perlei” din lotul lui Bogdan Vintilă, Florinel Coman. Nu toți sunt însă de acord că cel mai în formă stelist ar face față în fotbalul mare. Un fost mare jucător al României, format la Steaua București, Marcel Răducanu, nu-l consideră pe Coman a fi un mare jucător.


(P) Cota BETANO FCSB – Astra: 8,50 pentru “2-1 scor corect” – vezi toate cotele aici


Marcel Răducanu, critic cu ”perla” lui Gigi Becali: ”Florinel Coman se chinuie în România. Unde să joace în Anglia?”

După meciul extrem de modest al României cu Suedia, Marcel Răducanu s-a declarat dezamăgit de prestația elevilor lui Cosmin Contra, în special a jucătorilor despre care se vorbea că pot face diferența. Printre cei criticați de fostul mare fotbalist s-a numărat și Florinel Coman, jucător pe care Gigi Becali cere sume imense.

”M-am așteptat la mai mult de la cei care au intrat pe parcurs, cei care erau cotați cu anumite cote. Mai ales de la Coman, după ce am auzit că cineva (n.r. – patronul Gigi Becali) cere așa mulți bani pe el că va ajunge în Anglia.

20 de milioane de ce? 20 de milioane de euro? Sunt curios cine o să 20 de milioane de euro pe el. Și, unde o sa joace? În Anglia, unde, la Manchester City? Ce să joace el, cum să joace el în Anglia? La ce club? De-abia se chinuie pe acolo, prin România, cum să joace în Anglia? E imposibil!”, a spus Marcel Răducanu la DigiSport.

Florinel Coman a trezit interesul lui Manchester City

Cel mai bun stelist în actualul sezon din Casa Pariurilor Liga 1, cu 7 goluri în cele 16 etape de campionat, Florinel Coman a intrat pe lista lui Manchester City. La finalul lunii octombrie, presa din insulă scria că evoluțiile excelente ale lui Florinel Coman din ultima perioadă în tricoul celor de la FCSB au atras atenția granzilor din Premier League, Manchester City.

  • 3.500.000 de euro este cota lui Florinel Coman pe Transfermarkt.com
Închide ×