Fotbal international

VIDEO. Marcelo Jr. îi calcă deja pe urme tătălui! A făcut spectacol la primul meci la Real Madrid! Ce goluri a marcat

Marcelo are motive de mândrie! Fiul său Enzo de doar opt ani impresionează la grupa sa de vârstă. Puştiul fundaşului brazilian de la Real Madrid a izbutit un hat-trick în ultimul meci disputat...
17.09.2017 | 16:08
VIDEO Marcelo Jr ii calca deja pe urme tatalui A facut spectacol la primul meci la Real Madrid Ce goluri a marcat

Marcelo are motive de mândrie! Fiul său Enzo de doar opt ani impresionează la grupa sa de vârstă. Puştiul fundaşului brazilian de la Real Madrid a izbutit un hat-trick în ultimul meci disputat de Real Madrid U-9 demonstrând faptul că a moştenit din talentul tătălui său.

Băiatul jucătorului lui Real Madrid se pare că a moştenit şi talentul, nu doar înfăţişarea şi coafura. Enzo Viera a marcat trei goluri pentru echipa de juniori la care evoluează. Puştiul brazilian evoluează în compartimentul ofensiv al echipei şi îşi foloseşte cu precădere piciorul drept, nu stângul precum o face tatăl său la Real Madrid. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Marcelo, încă 5 ani la Real Madrid

Fundaşul brazilian şi-a prelungit în această săptămână contractul cu echipa madrilenă pănă în 2022 reuşid astfel să îi ofere lui Enzo ocazia de a creşte cel puţin până la 13 ani în curtea celei mai importante echipe din lume. Sud-americanul este unul dintre cei mai importanţi jucători din echipa lui Real Madrid, fiind unul dintre cei trei căpitani ai echipei de pe Bernabeu.

Marcelo, 30 de ani, are în palmares patru titluri cu Real Madrid în Spania, de două ori Cupa Spaniei, de trei ori Super Cupa Spaniei, dar şi trei trofee UEFA Champions League.

6,5 milioane de euro a plătit Real Madrid în 2007 pentru transferul lui Marcelo de la Fluminense

415 meciuri în tricoul madrilenilor şi 28 de goluri are fundaşul brazilian

Tags: