Fotbal international

Marcelo s-a accidentat şi e gata să rateze Barcelona – Real Madrid! Ce a păţit brazilianul

24.10.2018 | 12:07
Marcelo sa accidentat si e gata sa rateze Barcelona  Real Madrid Ce a patit brazilianul

Marcelo s-a accidentat şi e în pericol să rateze marele derby Barcelona – Real Madrid de duminică, 28 octombrie, ora 17.15. Fundaşul brazilian a suferit o accidentare în finalul partidei din Champions League împotriva cehilor de la Viktoria Plzen, scor 2-1, în care apărătorul stânga a marcat ceea ce s-a dovedit a fi golul victoriei.

88 a fost minutul în care un jucător al cehilor a avut o intrare extrem de urâtă la numărul 12 al “albilor”, iar acesta nu a mai putut să continue partida, fiind scos de pe teren.

Marcelo avusese o evoluţie extrem de bună în meciul din Champions League contra celor de la Plzen, marcând golul victoriei în faţa cehilor cu o “scăriţă” superbă peste portarul advers. Într-un fel, brazilianul se poate considera norocos că nu a prins finalul de meci pe teren, jucătorii celor de la Real Madrid fiind fluieraţi copios de propriii suporteri la capătul meciului în care au obţinut prima victorie după cinci partide.

Marcelo s-ar putea alătura lui Messi pe lista celor care sunt accindentaţi şi ratează Barcelona - Real Madrid
Marcelo s-ar putea alătura lui Messi pe lista celor care sunt accidentaţi şi ratează Barcelona – Real Madrid

Marcelo poate rata Barcelona – Real Madrid după accidentare. Messi nu joacă nici el în El Clasico

Marcelo s-a accidentat în meciul cu Plzen şi poate rata Barcelona – Real Madrid, urmând să egaleze astfel “scorul” la capitolul mari absenţi ai “El Clasico”. E de notorietate deja faptul că Lionel Messi nu va putea fi prezent pe gazon în înfruntarea “titanilor” din La Liga, argentinianul suferind o fractură la antebraţul drept în ultimul meci de campionat, cel împotriva Sevillei, devenind indisponibil nu doar pentru meciul contra celor de la Real Madrid ci şi pentru alte confruntări importante din La Liga şi din Champions League.

Barcelona şi Real Madrid se întâlnesc într-un El Clasico care ar putea fi ultimul meci pe banca celor din Capitală pentru antrenorul Julen Lopetegui. Fosul selecţioner al Spaniei este la un pas de a fi demis după rezultatele extrem de slabe în acest debut de sezon (Real a ajuns pe locul 7 în La Liga şi pierduse primul meci din Champions League pe terenul celor de la ŢSKA Moscova). Acest lucru a fost la un pas să se întâmple după ultima înfrângere acasă, în campionat, 1-2 în faţa lui Levante, însă atunci s-a ales doar cu o şedinţă furtunoasă cu preşedintele Florentino Perez şi cu ultimatumul să redreseze echipa în derby-ul cu “duşmanii” din Catalonia.