News

Marele Iosif Rotariu ATACĂ Dinamo: ”Să le fie RUŞINE!”

Niciodată nu l-am găsit pe Iosif Rotariu, fostul mare jucător al Stelei, atît de supărat! Cunoscut drept un tip de caracter, educat, fără apetenţă pentru scandal, Iosif Rotariu nu şi-a mai...
09.03.2014 | 00:12
Marele Iosif Rotariu ATACA Dinamo Sa le fie RUSINE

Niciodată nu l-am găsit pe Iosif Rotariu, fostul mare jucător al Stelei, atît de supărat! Cunoscut drept un tip de caracter, educat, fără apetenţă pentru scandal, Iosif Rotariu nu şi-a mai putut îngropa frustrarea şi a izbucnit pentru FANATIK.RO, după scandalul în care este implicat nepotul său. Omul care l-a anihilat pe Maradona a oferit un interviu tare, în exclusivitate pentru FANATIK.RO, în care îl apără pe Dorin Rotariu, tînărul mijlocaş al lui Dinamo.

”Kassandra e bine, ne pregătim pentru a 36-a operaţie!”

Roti, salut, ce mai faci?
– Mulţumesc de întrebare, nu prea bine…
Dar ce s-a întîmplat. Ceva probleme cu Kassandra?
– Nu, nici vorbă, Kassandra e bine, ne pregătim pentru a 36-a operaţie! Fetiţa noastră are un moral formidabil, ea ne dă nouă forţă. Cred că ea e cel mai puternic copil din lume! Nu asta mă preocupă… Sînt revoltat de ce i se întîmplă nepotului meu.

”Pe Dorin eu l-am dus de mînă la fraţii Becali cînd a semnat cu ei”

Adică? Fii mai explicit, Roti.
– Să le fie ruşine la toţi! Nu e posibil să pui atîta presiune pe un puşti de 18 ani. Ce e asta, dictatură? Am ajuns ca pe vremea lui Ceauşescu, cînd hotăra partidul ce prieteni avem, cu cine ieşim la masă, de cine ne place? Vreu să clarific lucrurile: pe Dorin eu l-am dus de mînă la fraţii Becalii cînd a semnat cu ei. Mă ştiu de o viaţă cu Giovanni şi la primul contract eu l-am sfătuit pe Dorin să semneze cu ei. Nu e vorba că am fost nemulţumiţi de fraţii Becali, dar cu necazul pe care îl au, am considerat că e mai bine aşa. De acolo de unde sînt nu pot să mai aibă grijă cum se cuvine de nepotul meu şi de aceea Dorin s-a reorientat spre Anamaria Prodan. Ana e pe val, are o mulţime de jucători sub contract şi chiar are grijă de fotbaliştii pe care îi manageriază. Se interesează de ei, vorbeşte cu familiile lor, e o super-fată!

”Este o crimă să-i faci aşa ceva unui copil de 18 ani”

Pai tocmai aici e problema, Roti, Anamaria Prodan! Mulţi o contestă, şefii lui Dinamo nu o vor în club şi de aici tot scandalul.
– Anamaria Prodan e o femeie puternică, o să se descurce. Dacă ar trebui să fie cineva supărat aceia sînt fanii Stelei, pentru că eu, un mare stelist, l-am dus pe Dorin la Dinamo, clubul rival cum s-ar zice. Adică Iosif Rotariu face un sacrificiu şi îşi direcţionează nepotul la Dinamo şi acum clubul în loc să-l apere, îl desfiinţează?! Repet, să le fie ruşine! Cei de la Dinamo să fie nervoşi pe ei şi pe transferurile pe care le-au făcut,  că s-au văzut rezultatele, şi nu pe un puşti de perspectivă care a venit să joace cu inima deschisă pentru culorile alb-roşii. Este o crimă să-i faci aşa ceva unui copil de 18 ani! Păi atunci ce-ar trebui să-i facă fanii Borussiei Dortmund lui Lewandowski? Să-l împuşte?! Chiar dacă o are pe Anamaria Prodan impresar, Dorin va muri pe teren pentru Dinamo. El iubeşte cu patimă acest club şi de aceea n-a vrut să meargă la Steaua.

”Dacă a ales-o pe Anamaria Prodan, să-i respectăm opţiunea!”

Dar uite că însuşi preşedintele Negoiţă sau Costică Anghelache fac presiuni ca fotbalistul să rupă contractul cu Anamaria Prodan. Fanii au început să-l ameninţe pe Dorin, e o presiune fantastică. Cum crezi că se va termina?
– Sînt convins că lumea se va mai linişti. Eu o să vin astăzi la Bucureşti să am o discuţie cu domnul Negoiţă, dar tot ce i se întîmplă copilului e exagerat şi nedrept. Dacă a ales-o pe Anamaria Prodan, să-i respectăm opţiunea! Nu să o sunăm pe mama băiatului, să o ameninţăm, să-i propunem marea cu sarea, doar, doar Dorin se va răzgîndi şi va rupe contractul. Astea nu sînt metode demne de un bărbat! Mama lui Dorin e înnebunită de 24 de ore, zici că e sfîrşitul lumii. Gîndiţi-vă că Dorin nici măcar nu a jucat la Steaua! Cătălin Munteanu, Dănciulescu au fost în Ghencea şi pînă la urmă au devenit idolii lui Dinamo. Fanii dinamovişti o să vadă, aşa se va întîmpla şi cu Dorin Rotariu, va deveni o emblemă a lui Dinamo.

”În loc să se folosescă de potenţialul lui Rotariu văd că-l distruge!”

Crezi că va rezista Dorin presiunii?
– Sută la sută, da! Este un luptător, cînd intră pe teren uită de tot. Are un caracter puternic şi cred că va ajunge mare. Nu-l afectează prea tare aceste lucruri. Dinamo în loc să se folosescă de potenţialul lui văd că-l distruge! În ce ţară trăim?
În final ai vreun mesaj pentru şefii lui Dinamo?
– Da, să-l lase pe băiat să-şi croiască singur soarta. Contează cum joacă, nu cine îl impresariază. Altfel, Dinamo riscă să-l piardă pe copilul talentat care e Dorin Rotariu!