News

Marele Iosif Rotariu ATACĂ Dinamo: ”Să le fie RUŞINE!”

Niciodată nu l-am găsit pe Iosif Rotariu, fostul mare jucător al Stelei, atît de supărat! Cunoscut drept un tip de caracter, educat, fără apetenţă pentru scandal, Iosif Rotariu nu şi-a mai...
09.03.2014 | 00:12
Marele Iosif Rotariu ATACA Dinamo Sa le fie RUSINE

Niciodată nu l-am găsit pe Iosif Rotariu, fostul mare jucător al Stelei, atît de supărat! Cunoscut drept un tip de caracter, educat, fără apetenţă pentru scandal, Iosif Rotariu nu şi-a mai putut îngropa frustrarea şi a izbucnit pentru FANATIK.RO, după scandalul în care este implicat nepotul său. Omul care l-a anihilat pe Maradona a oferit un interviu tare, în exclusivitate pentru FANATIK.RO, în care îl apără pe Dorin Rotariu, tînărul mijlocaş al lui Dinamo.

”Kassandra e bine, ne pregătim pentru a 36-a operaţie!”

Roti, salut, ce mai faci?
– Mulţumesc de întrebare, nu prea bine…
Dar ce s-a întîmplat. Ceva probleme cu Kassandra?
– Nu, nici vorbă, Kassandra e bine, ne pregătim pentru a 36-a operaţie! Fetiţa noastră are un moral formidabil, ea ne dă nouă forţă. Cred că ea e cel mai puternic copil din lume! Nu asta mă preocupă… Sînt revoltat de ce i se întîmplă nepotului meu.

”Pe Dorin eu l-am dus de mînă la fraţii Becali cînd a semnat cu ei”

Adică? Fii mai explicit, Roti.
– Să le fie ruşine la toţi! Nu e posibil să pui atîta presiune pe un puşti de 18 ani. Ce e asta, dictatură? Am ajuns ca pe vremea lui Ceauşescu, cînd hotăra partidul ce prieteni avem, cu cine ieşim la masă, de cine ne place? Vreu să clarific lucrurile: pe Dorin eu l-am dus de mînă la fraţii Becalii cînd a semnat cu ei. Mă ştiu de o viaţă cu Giovanni şi la primul contract eu l-am sfătuit pe Dorin să semneze cu ei. Nu e vorba că am fost nemulţumiţi de fraţii Becali, dar cu necazul pe care îl au, am considerat că e mai bine aşa. De acolo de unde sînt nu pot să mai aibă grijă cum se cuvine de nepotul meu şi de aceea Dorin s-a reorientat spre Anamaria Prodan. Ana e pe val, are o mulţime de jucători sub contract şi chiar are grijă de fotbaliştii pe care îi manageriază. Se interesează de ei, vorbeşte cu familiile lor, e o super-fată!

”Este o crimă să-i faci aşa ceva unui copil de 18 ani”

Pai tocmai aici e problema, Roti, Anamaria Prodan! Mulţi o contestă, şefii lui Dinamo nu o vor în club şi de aici tot scandalul.
– Anamaria Prodan e o femeie puternică, o să se descurce. Dacă ar trebui să fie cineva supărat aceia sînt fanii Stelei, pentru că eu, un mare stelist, l-am dus pe Dorin la Dinamo, clubul rival cum s-ar zice. Adică Iosif Rotariu face un sacrificiu şi îşi direcţionează nepotul la Dinamo şi acum clubul în loc să-l apere, îl desfiinţează?! Repet, să le fie ruşine! Cei de la Dinamo să fie nervoşi pe ei şi pe transferurile pe care le-au făcut,  că s-au văzut rezultatele, şi nu pe un puşti de perspectivă care a venit să joace cu inima deschisă pentru culorile alb-roşii. Este o crimă să-i faci aşa ceva unui copil de 18 ani! Păi atunci ce-ar trebui să-i facă fanii Borussiei Dortmund lui Lewandowski? Să-l împuşte?! Chiar dacă o are pe Anamaria Prodan impresar, Dorin va muri pe teren pentru Dinamo. El iubeşte cu patimă acest club şi de aceea n-a vrut să meargă la Steaua.

”Dacă a ales-o pe Anamaria Prodan, să-i respectăm opţiunea!”

Dar uite că însuşi preşedintele Negoiţă sau Costică Anghelache fac presiuni ca fotbalistul să rupă contractul cu Anamaria Prodan. Fanii au început să-l ameninţe pe Dorin, e o presiune fantastică. Cum crezi că se va termina?
– Sînt convins că lumea se va mai linişti. Eu o să vin astăzi la Bucureşti să am o discuţie cu domnul Negoiţă, dar tot ce i se întîmplă copilului e exagerat şi nedrept. Dacă a ales-o pe Anamaria Prodan, să-i respectăm opţiunea! Nu să o sunăm pe mama băiatului, să o ameninţăm, să-i propunem marea cu sarea, doar, doar Dorin se va răzgîndi şi va rupe contractul. Astea nu sînt metode demne de un bărbat! Mama lui Dorin e înnebunită de 24 de ore, zici că e sfîrşitul lumii. Gîndiţi-vă că Dorin nici măcar nu a jucat la Steaua! Cătălin Munteanu, Dănciulescu au fost în Ghencea şi pînă la urmă au devenit idolii lui Dinamo. Fanii dinamovişti o să vadă, aşa se va întîmpla şi cu Dorin Rotariu, va deveni o emblemă a lui Dinamo.

”În loc să se folosescă de potenţialul lui Rotariu văd că-l distruge!”

Crezi că va rezista Dorin presiunii?
– Sută la sută, da! Este un luptător, cînd intră pe teren uită de tot. Are un caracter puternic şi cred că va ajunge mare. Nu-l afectează prea tare aceste lucruri. Dinamo în loc să se folosescă de potenţialul lui văd că-l distruge! În ce ţară trăim?
În final ai vreun mesaj pentru şefii lui Dinamo?
– Da, să-l lase pe băiat să-şi croiască singur soarta. Contează cum joacă, nu cine îl impresariază. Altfel, Dinamo riscă să-l piardă pe copilul talentat care e Dorin Rotariu!

De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Fotbalul a luat-o razna, Becali exultă: va câștiga o avere și dacă FCSB...
Fotbalul a luat-o razna, Becali exultă: va câștiga o avere și dacă FCSB pierde toate meciurile ANALIZĂ
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Afacerea cu care o familie de sibieni a dat lovitura. Totul a plecat...
Afacerea cu care o familie de sibieni a dat lovitura. Totul a plecat de la două plante cumpărate de la pepinieră: "Avem clienţi care revin anual"
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
ALERTĂ la Guvern! E CRIZĂ de ENERGIE, MĂSURI DRASTICE pentru români
ALERTĂ la Guvern! E CRIZĂ de ENERGIE, MĂSURI DRASTICE pentru români
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri...
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri grave
Rusia, noi amenințări pentru România. Ce l-a enervat pe Putin
Rusia, noi amenințări pentru România. Ce l-a enervat pe Putin
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
Germanul care și-a ucis soacra și fiul și și-a rănit grav fiica și...
Germanul care și-a ucis soacra și fiul și și-a rănit grav fiica și soția, încercând să le omoare și pe ele, falimentase familia și pierduse milioane de euro
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la...
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la o lună de la despărțire? „Mi-e milă de ea, dar se potrivesc…”