Fotbal intern

Marian Copilu a revenit la CFR Cluj în locul lui Iuliu Mureşan! Ce se întâmplă cu Bogdan Mara

11.10.2018 | 20:02
Marian Copilu a revenit la CFR Cluj in locul lui Iuliu Muresan Ce se intampla cu Bogdan Mara

Aşa cum FANATIK.RO  anunţat pe 2 octombrie, Marian Copilu a revenit la CFR Cluj, iar acesta îi la lua locul lui Iuliu MureşanNeluţu Varga a decis să-l demită pe “Muri” din Consiliu de Administraţie al campioanei României, iar alături de Marian Copilu se va întoarce şi Bogdan Mara.

Narcis Răducanu a confirmat informaţia oferită de FANATIK.RO. Fostul conducător din Liga 1 Betano a dezvăluit că Marian Copilu a fost de acord cu propunerea lui Neluţu Varga de a se întoarce la CFR Cluj, iar acesta va ocupa postul de preşedinte executiv. Mai mult, Copilu i-a propus lui Iuliu Mureşan să fie preşedintele onorific al campioanei României.

Marian Copilu va reveni la CFR Cluj! Îi va lua locul lui Iuliu Mureşan

Marian Copilu nu este singurul care se va întoarce la CFR Cluj. Bogdan Mara o să colaboreze din nou cu preşedintele executiv al campioanei României, iar acesta a dezvăluit că va pune la punct toate detaliile cu Neluţu Varga în cursul săptămânii următoare.

”Da, vine Marian Copilu. M-am întâlnit cu el azi şi mi-a spus că a ajuns la concluzia că cea mai bună decizie e să se întoarcă. A fost plăcut surprins de atitudinea jucătorilor, ei l-au vrut înapoi. Azi a ajuns la un numitor comun cu patronul şi va fi noul preşedinte executiv. L-am întrebat şi de Iuliu Mureşan şi mi-a zis că i-a propus funcţia de preşedinte onorific”, a dezvăluit Narcis Răducan la o emisiune de sport. Bogdan Mara a adăugat. “În principliu, dacă Marian se întoarce, mă voi întoarce şi eu. Poate director sportiv, încă nu ştiu pe ce funcţie”, a spus Bogdan Mara.

Marian Copilu a fost la Astra – CFR Cluj

Marian Copilu a fost primit cu bucurie de jucătorii echipei CFR Cluj! Oficialul din Gruia a fost la meciul disputat de campioana României pe terenul Astrei Giurgiu şi a ţinut să le transmită un mesaj fotbaliştilor lui Antonio Conceicao. “Domnul Copilu ne-a purtat noroc, am câştigat! Marian este un băiat extraordinar, a fost omul dintre conducere şi echipă”, a spus George Ţucudean.

Marian Copilu a revenit la CFR Cluj şi va ocupa postul de preşedinte executiv
Marian Copilu a revenit la CFR Cluj şi va ocupa postul de preşedinte executiv