Sport

Scandal la nivel înalt! Acuze urâte între două simboluri ale României!

Probleme mari în gimnastica românească, între doi mari campioni. Atacuri reciproce între Marian Drăgulescu şi Andreea Răducan!
21.02.2018 | 15:53
Scandal la nivel inalt Acuze urate intre doua simboluri ale Romaniei

Un nou scandal s-a declanşat în gimnastica românească. Marian Drăgulescu, câştigător a 31 de medalii pentru România la Olimpiadă, Mondiale şi Europene, o acuză pe Andreea Răducan, preşedintele FR Române de Gimnastică, pentru tăierea indemnizaţiei sale! 

“Clubul Steaua şi Comitetul olimpic au apreciat performanţele mele în 2017, mai puţin Federaţia de gimnastică, care găseşte tot felul de scuze în loc să caute soluţii pentru a susţine şi a motiva pe cel mai bun gimnast al României pe 2017. Prin prisma rezultatelor mele federaţia primeşte şi bani de la bugetul de stat pentru pregătire, dar se pare că nu sunt important pentru ei. Andreea Răducan NU este în necunoştinţă de cauză. Este vorba de PRINCIPIU şi RESPECT. Sunt total dezamăgit!!!”, a scris Marian Drăgulescu pe pagina sa de facebook. 

Marian Drăgulescu atacă. Replica Andreei Răducan

Andreea Răducan, deţinătoare a 15 medalii la turneele finale, afirmă că Drăgulescu nu are de ce să se plângă şi face o aluzie la apariţiile foarte dese ale lui Drăgulescu la televiziunile mondene.  

“Consider că atitudinea ta din ultima perioadă nu este demnă de un mare campion. Susţinem uneori că cei din afara sistemului nu ne înţeleg, şi ajungem să ne dăm seama, din nou, că de fapt noi suntem cei care ne faultăm.  Ţi s-a explicat că atât timp cât nu eşti în sala de antrenament, noi nu putem susţine că eşti în pregătire. Sunt bani publici pentru care nu-şi asumă nimeni răspunderea. Cred c-ar trebui să te decizi dacă-ţi doreşti să câştigi medalia de aur la JO sau notorietate la tv”, a fost replica Andreei Răducan.