Marian Oprişan, dezlănţuit după înfrângerea PSD din alegeri: “Liviu Dragnea să demisioneze! A trădat”

Claudiu Ilie   
în HotNews
27/05/2019, 12:10
Marian Oprişan, dezlănţuit după înfrângerea PSD din alegeri: “Liviu Dragnea să demisioneze! A trădat” GALERIE FOTO
Marian Oprișan cere demisia lui Liviu Dragnea

Baronul PSD de Vrancea, cum este recunoscut Marian Oprişan, s-a dezlănţuit după înfrângerea PSD din alegerile europarlamentare și cere demisia liderului de partid Liviu Dragnea, deși PSD a fost înfrânt chiar și în județul Vrancea, condus cu mână de fier chiar de Marian Oprișan.

Marian Oprișan cere demisia lui Liviu Dragnea

Potrivit estimărilor formațiunilor politice, PNL a câștigat în toate localitățile din Vrancea în care edilii sunt liberali!  Cu toate acestea, vicepreședintele PSD, Marian Oprișan, a declarat, duminică seara, la ieșirea din sediul PSD, că i-a cerut personal demisia lui Liviu Dragnea, iar acesta i-a răspuns că o să se mai gândească.

Marian Oprișan declara că ceea ce spune Liviu Dragnea, după estimările rezultatelor la alegerile europarlamentare, de 25%, „nu mai interesează pe nimeni”. El a precizat că „luxul și prostia se plătesc”. Mai mult, Marian Oprișan a revenit cu o scrisoare deschisă pe Facebook!

Marian Oprișan cere demisia lui Liviu Dragnea
Marian Oprișan cere demisia lui Liviu Dragnea, desi PSD a fost invins si in Vrancea

 ”Dragnea a reușit să compromită încrederea covârșitoare care ne-a fost acordată de poporul român în 2016”

„Liviu Dragnea sa demisioneze!

Prieteni,

Cifrele de la ieșirea din secțiile de vot, dar și sentimentul general al electoratului ne dau măsura eșecului conducerii Partidului Social Democrat în frunte cu Liviu Dragnea. Trebuie să ne asumăm realitatea: în numele interesului personal și a unor calcule meschine, Dragnea a reușit să compromită încrederea covârșitoare care ne-a fost acordată de poporul român în 2016.

De la 45% dintre voturi am ajuns, din cauza egoismului și incompetenței servile, pe poziția a doua sau chiar a treia în unele orașe. Concluzia este una singură, în inima oricărui PSD-ist adevărat, precum și în majoritatea secțiilor de votare: Dragnea trebuie să plece! Nu mâine, nu după vreo negociere de culise, ci acum!

Cu toată campania mediocră a opoziției, cu toată creșterea economică de partea noastră, Dragnea a trădat așteptările alegătorilor noștri. Social democrația are nevoie de suflet, de conectare la nevoile oamenilor, dar și de curajul de a spune lucrurilor pe nume și de mintea de a face ce trebuie”, a scris baronul de Vrancea pe Facebook.

Închide ×