News

Mariana Roşca, în stare CRITICĂ! Vedeta a ajuns la SPITAL după ce a fost OTRĂVITĂ

De curând, Mariana Roşca a decis să plece, pentru câteva zile, în Beirut, loc în care a dorit să îşi sărbătorească ziua de naştere. Dar, din păcate pentru blondină, lucrurile au luat,...
08.02.2016 | 14:24

De curând, Mariana Roşca a decis să plece, pentru câteva zile, în Beirut, loc în care a dorit să îşi sărbătorească ziua de naştere. Dar, din păcate pentru blondină, lucrurile au luat, acolo, o turnură extrem de urâtă, vedeta fiind nevoită să meargă, de urgenţă, la spital pentru a scăpa cu viaţă.

Mariana Roşca a vrut să aibă parte de o aniversare ca în poveşti. De aceea, fericită, s-a îndreptat spre ţara ei adoptivă, Libanul, decisă să petreacă ziua ei de naştere alături de amicii ei din Beirut. Doar că, din păcate, din cauza mâncăturilor pe care le-a servit în vreun restauratnt din ţara din Orientul Apropiat, blondina a avut parte de o petrecere cum nu şi-ar fi dorit nimeni, niciodată.

ADVERTISEMENT

Pentru că, din păcate pentru ea, Mariana a ajuns de urgenţă la spital, medicii de acolo crezând iniţial că a fost otrăvită, schimbând ulterior diagnosticul în cruntul ”toxiinfecţie alimentară gravă. Mai mult decât atât, pentru a o salva, doctorii au decis că este bine să petreacă două zile în spital, pe perfuzii, externând-o doar după ce s-au asigurat că pacienta este în afara oricărui pericol.

Mariana Roşca a devenit celebră în showbiz după ce nu i-a cedat avansurilor lui Irinel Columbeanu, iar apoi a început, încet-încet, să pozeze în ipostaze care mai de care mai îndrăzneţe pentru revistele dedicate bărbaţilor, trupul ei, pe atunci perfect, completat de un zâmbet tulburător şi nişte ochi răvăşitori, făcând furori.

ADVERTISEMENT

Sursa: spynews.ro