“Vom învinge cu 2-0 şi e greu să mă contrazică cineva”

Dumitru Dumitriu, fost tehnician al Stelei, e ferm convins că România va învinge Ungaria şi anunţă şi scorul: 2-0. Ţiţi Dumitriu îl cere titular în atac pe Ciprian Marica:...
05.09.2013 | 11:58
Vom invinge cu 20 si e greu sa ma contrazica cineva

Dumitru Dumitriu, fost tehnician al Stelei, e ferm convins că România va învinge Ungaria şi anunţă şi scorul: 2-0. Ţiţi Dumitriu îl cere titular în atac pe Ciprian Marica:

“Vom învinge cu 2-0 şi e greu să mă contrazică cineva. Cred că ar fi o simbioză perfectă Marica cu Stancu. În dreapta îmi plac şi Măţel şi   Luchin. Amîndoi îmi plac, au aceeaşi valoare. Nu putem discuta prea mult de faza ofensivă, pentru că jucătorii Ungariei nu pot veni în careu să ne ţină acolo tot meciul”, a spus acesta la Sport.ro.

“Aici este vorba despre un lucru de luat în calculc. Faptul că Marica a ajuns la o maturitate fotbalistică, eu cred că este cel mai bine plasat în cursa pentru titularizare. I-ar prinde bine să fie titular. Mie îmi place foarte mult Marica şi el poate să joace chiar dacă nu a avut o continuitate. Că a făcut cu Dinamo, că a jucat într-un meci de calificare, totuşi, a fost acolo”, a adăugat Dumitriu.

Tehnicianul care a calificat de trei ori Steaua în grupele Ligii Campionilor susţine că “Briliantul” nu trebuia să lipsească din lot: “Cred că Mutu era bun pentru primul joc, în special. Îmi dau cu părerea ca fost antrenor şi suporter al echipei naţionale”.

“A început să-mi placă Piovaccari”

Dumitru Dumitriu a comentat şi situaţia de la Steaua, unde salariile acordate noilor veniţi a tensionat atmosfera în vestiar, iar Laurenţiu Reghecampf a anunţat şi alte măriri. “Sînt convins că toţi jucătorii vor fi împăcaţi şi împliniţi. A început să-mi placă Piovaccari. Dar nu s-a acomodat aşa cum am fi aşteptat noi, însă sînt sigur că mai are să ne arate foarte multe”, a mai spus fostul tehnician al Stelei la Sport.ro.