Fotbal intern

Ciprian Marica, gest emoţionant de Crăciun. “Aici am început fotbalul”

Fostul internaţional, Ciprian Marica, a fost, după multă vreme, în locul în care a jucat fotbal pentru prima dată. Şi-a adus aminte de copilărie alături de bunica sa.
24.12.2017 | 19:51
Ciprian Marica gest emotionant de Craciun Aici am inceput fotbalul
ADVERTISEMENT

Fără vreun contract ferm în lumea fotbalului, dar cu perspectiva din ce în ce mai probabilă de a participa la alegerile pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, Ciprian Marica are timp să facă gesturi emoţionante.

Cu doar câteva zile înainte de Crăciun, Marica i-a făcut o vizită bunicii din partea tatălui, căreia i-a dus câteva cadouri. Fostul internaţional român a povestit pe o reţea de socializare ce sentimente a avut în satul în care şi-a petrecut copilăria şi a scris un mesaj emoţionant.

ADVERTISEMENT

Marica a “debutat” pe uliţele satului

Ciprian Marica s-a născut în Bucureşti, dar când mergea la bunici era răsfăţatul familiei. Fostul fotbalist, ajuns la 32 de ani, a revenit cu drag în locul în care a făcut primii paşi în fotbal, pe… uliţele satului.

”Revedere cu bunica din partea tatălui, după prea multă vreme, din păcate. O eroină adevărată, credeţi-mă, aşa cum sunt multe în satele României! M-au năpădit amintirile, aici mi se permiteau toate năzdrăvăniile în vacanţe, aici puneam două porţi din pietre, pe uliţă şi jucam fotbal de dimineaţă până seara. M-am întors în copilărie şi am vrut să împart cu voi emoţiile acestor amintiri. Crăciun fericit, oameni buni”, a fost mesajul lui Marica.

ADVERTISEMENT