Fotbal international

Mario Camora a răbufnit după Alaşkert – CFR Cluj 0-2! “În spate, toţi sunt şmecheri”

10.08.2018 | 13:54
Mario Camora a rabufnit dupa Alaskert  CFR Cluj 02 In spate toti sunt smecheri

Mario Camora a răbufnit după Alaşkert – CFR Cluj 0-2. Căpitanul campioanei României a explodat la revenirea în ţară a echipei antrenate de Antonio Conceicao. Fundaşul stânga de 31 de ani a fost deranjat atunci când un jurnalist l-a întrebat dacă îl enervează speculaţiile conform cărora el, Ovidiu Hoban şi Ciprian Deac fac legea în vestiarul clujenilor.

“Credeţi că sunt prost? Că nu ştiu de unde a venit sau ce? Nu sunt prost! Eu am făcut echipa lui Edi? Hai să fim serioşi, că nu sunt prost! Nici nu mai vreau să vorbesc despre asta că îmi vine să răd. Acum toţi sunt şmecheri! Toţi sunt în spate şmecheri, în faţă mai puţini! Dar în spate toţi sunteţi şmecheri”, a declarat Mario Camora.

Mario Camora a răbufnit după Alaşkert – CFR Cluj 0-2

Mario Camora a răbufnit după Alaşkert – CFR Cluj 0-2. Campioana României este ca şi calificată în play-off-ul Europa League după rezultatul obţinut în Armenia. Dacă vor trece de formaţia antrenată de Varuzhan Sukiasian, clujenii vor întâlni câştigătoarea din dubla Legia Varşovia (Polonia) – F91 Dudelange (Luxemburg). În tur, luxemburghezii au obţinut o victorie surprinzătoare pe terenul polonezilor, scor 2-1.

Căpitanul clujenilor a vorbit şi despre viitoarea adversară din play-off-ul Europa League şi a declarat că nu-l sperie Legia Varşovia. “Pe noi nu ne interesează cu cine o să jucăm. Dacă ne speriem de Legia, ce o să facem în grupe, că vor fi echipe mult mai puternice în grupe”, a mai precizat Mario Camora.

Iuliu Mureşan l-a lăudat pe Mario Camora după Alaşkert – CFR Cluj 0-2

La finalul meciului din Armenia, Iuliu Mureşan, preşedintele clujenilor, a avut cuvinte de laudă pentru Mario Camora şi George Ţucudean, autor al unei duble, dar a anunţat că au fost şi câţiva jucători care au evoluat mai slab. “E important că am reușit să câștigăm. Îmi pare rău pentru Craiova, îmi place și echipa și orașul. Dar diferența e mare, la fel cum a fost și la noi cu Alaşkert. În astfel de meciuri există pericolul să nu te concentrezi, dar noi am reușit să intrăm bine pe teren. Astăzi au fost unii care au jucat mai slab, dar nu-i critic. Mi-au plăcut Camora și Țucudean. Tambe a intrat bine în joc și cred că pentru dubla cu Legia Varșovia va fi un jucător pe care ne putem baza. Deac are o ruptură parțială la genunchiul stâng și abia peste 2-3 săptămâni ne putem baza pe el”, a declarat Iuliu Mureşan.

CFR Cluj şi Alaşkert vor juca joi, 16 august, de la ora 20:00, meciul retur din turul trei preliminar din Europa League. Tot joi, dar de la ora 21:00, Dudelange va primi vizita polonezilor de la Legia Varşovia, în meciul care va decide echipa care se va duela cu CFR Cluj sau cu Alaşkert în play-off-ul Europa League.

Mario Camora, căpitanul campioanei României, a răbufnit după Alaşkert - CFR Cluj 0-2
Mario Camora, căpitanul campioanei României, a răbufnit după Alaşkert – CFR Cluj 0-2
Tags: