Fotbal intern

Marius Avram la U Craiova – CFR Cluj! Oltenii l-au făcut praf înaintea meciului cu FCSB: „Ne-a furat pe unde ne-a prins”

06.04.2019 | 23:33
Marius Avram la U Craiova  CFR Cluj Oltenii lau facut praf inaintea meciului cu FCSB Nea furat pe unde nea prins

CCA l-a delegat pe Marius Avram la duelul U Craiova – CFR Cluj, un arbitru care nu este deloc pe placul oltenilor din cauza legăturilor sale cu FCSB. U Craiova – CFR Cluj se joacă duminică, de la ora 20:30. 

Marius Avram la U Craiova – CFR Cluj!

Ultimul meci al Craiovei cu Marius Avram la centru a fost tocmai împotriva lui FCSB, fapt ce a stârnit furia conducerii oltene. Craiovenii au pus o presiune uriașă înaintea acelui joc din sezonul regulat, disputat în luna februarie, și pierdut cu 1-2 la București: “E strigător la cer! Nu se poate aşa ceva. Vor să e fure cu Avram! Vor să ne termine şi să câştige FCSB. Cum să-l trimiţi la un astfel de meci pe arbitrul de casă al FCSB, care ne-a furat pe unde ne-a prins?! De ce-i avem pe Haţegan şi pe Kovacs, cei mai buni din România? De ce nu-i trimiteţi la meciuri importante şi preferaţi, domnilor de la CCA, să le daţi meciuri de judeţ precum Chiajna-Voluntari?! E absolut ruşinos ce-aţi ajuns să faceţi! Opriţi-vă că deveniţi penibili”, spuneau oficialii din Bănie pentru GSP înaintea acelui meci.

Totuși, în timpul jocului, Marius Avram nu a comis nicio eroare gravă de arbitraj, chiar dacă oaspeții i-au criticat maniera și după joc. Delegarea sa la un meci decisiv pentru Craiova e posibil să stârnească din nou controverse.

Va fi din nou presiune pe Marius Avram la un meci al Craiovei
Va fi din nou presiune pe Marius Avram la un meci al Craiovei

Va fi pentru a patra oară când Avram o arbitrează pe Craiova în acest sezon, oltenii având două înfrângeri, cu FCSB și cu Dinamo, însă și o victorie, cu Voluntari. În schimb, Marius Avram a mai arbitrat-o pe CFR de patru ori deja. Trei meciuri au avut loc în sezonul regulat – victorie cu Dinamo și remize cu Hermannstadt și Dunărea – iar cel mai recent în play-off, când ardelenii s-au impus cu 1-0 la Ovidiu, cu Viitorul.

Craiova își joacă ultima șansă la titlu în duelul cu CFR. Oltenii sunt la șapte puncte în urma liderului din Liga 1 Betano.