Fotbal intern

Marius Măldărăşanu, prima reacţie după ce a fost demis de la Astra. “Nu am cum să accept aşa ceva!”

02.09.2018 | 19:52
Marius Măldărăşanu în timp ce le dădea indicaţii jucătorilor de la Astra Giurgiu. Antrenorul a oferit prima reacţie după ce a fost demis

Marius Măldărăşanu a oferit prima reacţie după ce a fost demis de la Astra Giurgiu. Fosta campioană a României a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 7-a a Ligii 1 Betano, iar Ioan Niculae a decis să-l dea afară pe Marius Măldărăşanu, iar în locul său să vină Gigi Mulţescu.

Marius Măldărăşanu a vorbit despre decizia lui Ioan Niculae, patronul Astrei Giurgiu, şi susţine că a rămas surprins, dar că nu are ce să facă. Mai mult, antrenorul în vârstă de 43 de ani susţine că a refuzat să fie secundul lui Gigi Mulţescu şi a explicat de ce: “aş fi dat cu bâta-n baltă dacă acceptam”.

Marius Măldărăşanu, prima reacţie după ce a fost demis de la Astra

“A fost o decizie a conducerii, pe care o accept. E surprinzător, știu… Dar nu am ce să fac. M-a sunat Dani Coman pe la prânz și mi-a spus care este decizia conducerii. Eu unul o accept, chiar dacă sunt surprins de ea. Nu am ce să-mi reproșez. Poate cei de acolo voiau să avem mai multe puncte după 7 etape, puteam să facem chestia asta, dar așa a fost să fie. Să nu uităm că Astra în acest moment e neînvinsă în clasament. Eram în grafic, dar probabil că ultimul egal cu Voluntari nu le-a picat bine. Da… Puteam face mai mult.

Mi s-a propus să rămân secund, dar aș fi dat cu bâta-n baltă dacă acceptam. Nu am cum să accept așa ceva, să fim serioși. Îl respect mult pentru domnul Mulțescu, le mulțumesc și celor de la Astra că mi-au dat șansa să antrenez în prima ligă, dar chiar n-am cum să stau la un club doar să iau bani… Iubesc mult meseria asta, am pornit pe un drum, nu am cum să fiu secund. Accept această decizie, dar sunt surprins. Am întâlnit acolo o echipă bună, unită, omogenă și îi doresc mult succes pe viitor”, a spus Marius Măldărăşanu pentru gsp.

Marius Măldărăşanu şi Florin Argeş Vintină în meciul Astra Giurgiu - FCSB 1-0
Marius Măldărăşanu în timpul meciului Astra Giurgiu – FCSB 1-0

În vârstă de 43 de ani, Marius Măldărăşanu a semnat cu Astra Giurgiu pe 1 iulie 2018, după ce Ioan Niculae a hotărât să nu-i prelungească înţelegerea lui Gigi Mulţescu, cel care a revenit pentru a-l înlocui pe fostul jucător al lui FC Braşov, Rapid şi Beşiktaş.

Marius Măldărăşanu a stat pe banca tehnică a Astrei Giurgiu în 7 meciuri:

Astra Giurgiu – FCSB 1-0

FC Poli Iaşi – Astra Giurgiu 1-1

Astra Giurgiu – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 1-1

FC Botoşani – Astra Giurgiu 1-1

Astra Giurgiu – Dunărea Călăraşi 1-1

Concordia Chiajna – Astra Giurgiu 0-3

Astra Giurgiu – FC Voluntar 1-1

Marius Măldărăşanu a fost antrenor la Astra Giurgiu 2

Pe parcursul carierei de jucător profesionist de fotbal, Marius Măldărăşanu a evoluat la Petrolul Ploieşti, Rapid Bucureşti, Beşiktaş şi FC Braşov. Acesta şi-a pus ghetele-n cui pe 10 iulie 2010. A fost o bună perioadă antrenor principal la echipa secundă a Astrei Giurgiu.

Gigi Mulţescu este la al treilea mandat pe banca tehnică a Astrei Giurgiu.  Acesta a fost ultima dată pe banca tehnică a fostei campioane a României în perioada aprilie 2018 – iunie 2018, în 8 meciuri. Prima dată a antrenat-o pe Astra Giurgiu în august 2012 – octombrie 2012.