Fotbal international

Marius Niculae avertizează: “Sporting este disperată să se califice”

Fost jucător la Sporting, Marius Niculae e la curent cu tot ce se discută în interiorul clubului "alb-verde" şi cu obiectivele acestei grupări. "Sporting Lisabona are nevoie disperată de...
22.08.2017 | 20:18
Marius Niculae avertizeaza Sporting este disperata sa se califice
ADVERTISEMENT

Fost jucător la Sporting, Marius Niculae e la curent cu tot ce se discută în interiorul clubului “alb-verde” şi cu obiectivele acestei grupări. “Sporting Lisabona are nevoie disperată de calificare în Liga Campionilor, pentru că s-a investit foarte mult. E vorba de muţi bani şi portughezii nu-şi permit să-i piardă”, a declarat Marius Niculae.

Acesta a afirmat că portughezii vor fi sub presiune pentru că însuşi preşedintele clubului va lua loc pe bancă. “Pe bancă va sta preşedintele, Bruno de Carvalho, iar asta va cântări foarte mult. Preşedintele va pune mare presiune pe ei, plus că, faţă de meciul tur, vor juca mult mai serios, şi vor da tot pentru a se califica. Va fi un alt meci faţă de cel din tur”, a completat fostul dinamovist.

ADVERTISEMENT

Marius Niculae parere. “Sporting e obişnuită cu presiunea, FCSB nu”

Mai mult, “Săgeată” spune că portughezii sunt obişnuiţi cu vacarmul tribunelor şi nu vor fi impresionaţi de atmosfera de pe Arena Naţională. “Problemă mare pentru Dică. Sporting e obişnuită cu presiunea, cu vacarmul din tribune, FCSB, nu prea. În meciul tur, au jucat foarte organizat, au stat pe două linii foarte bine, fără să le dea spaţii celor de la Sporting. Cu asta i-au surprins. Portughezii sunt foarte buni pe viteză, sunt agresivi, şi doar aşa, cu două lunii, poţi să îi închizi”, a mai spus Niculae la Dolce.

Marius Niculae a fost prezent şi în Portugalia la meciul tur, iar acum face pe ghidul la Bucureşti, pentru că cei de la Sporting nu cunosc limba română şi nici oraşul.

ADVERTISEMENT