Sporturi

Marius Şumudică, dezvăluiri neaşteptate: “Vă spun în premieră, am ofertă din Liga 1”. Reacția patronului

29.05.2019 | 17:10
Marius Sumudica dezvaluiri neasteptate Va spun in premiera am oferta din Liga 1 Reactia patronului

Marius Şumudică a revenit în România şi a fost invitat la emisiunea DigiSport Special de la Digi. Fostul tehnician al lui Al Shabab a dezvăluit informaţii neştiute despre ofertele de la FCSB şi Dinamo, dar şi că în prezent mai are o ofertă din Liga 1. Mai mult, Şumudică a mai explicat în ce condiţii ar fi putut să ajungă la Rapid chiar în această vară.


UPDATE, 29 mai, ora 17:10 / Echipa care îl dorește pe Marius Șumudică este Astra Giurgiu, iar patronul Ioan Niculae a confirmat pentru sport.ro acest lucru pentru: ”Mă văd cu el peste două zile și discutăm”. Tehnicianul a pregătit-o pe Astra în perioada 2015-2017 și a câștigat un titlu în Liga 1 Betano și Supercupa României.


Şumudică, dezvăluiri neaşteptate: “Am ofertă din Liga 1! M-aş duce şi la Rapid”

Fostul antrenor al Astrei a explicat de ce nu va merge la FCSB şi a mai spus că are o ofertă din Liga 1 în acest moment: “Nu se pune problema să merg la FCSB, cred că Gigi Becali a făcut o alegere foarte bună prin aducerea lui Edi Iordănescu. Era foarte greu să merg eu la FCSB, chiar dacă vorbesc cu Gigi şi acum şi cu MM Stoica. Noi am avut neînţelegeri în trecut, dar acum avem o relaţie ok.

Am avut ofertă şi de la Dinamo în perioada în care eram la Astra, m-am întâlnit cu Adrian Mutu şi conducerea lui Dinamo. Am refuzat, Dani Coman poate confirma, aş fi primit 10.000 de euro lunar. A doua zi am plecat la Plzen şi am câştigat în Cehia. Pentru mine, Rapidul din momentul de faţă nu înseamnă nimic. Doar ce se întâmplă în tribune. Vă spun sincer însă, dacă nu era Daniel Pancu antrenor şi primeam ofertă, eu mergeam la Rapid. Vă spun în premieră şi că am ofertă şi în acest moment din Liga 1. Da, am vorbit cu Dani Coman pentru o revenire, au fost discuţii şi vor mai fi în această săptămână. Dar va fi greu să mă întorc în România. Pentru linişte şi relaţii, Astra e cea mai ok pentru mine din Liga 1. Dar aş vrea şi la Craiova, pentru felul meu de a fi, pentru suporteri, pentru atmosferă”, a spus Şumi la Digisport Special.

“Alibec a avut ofertă acum o săptămână din Turcia”

Şumudică a abordat şi subiectul Alibec, fostul său golgeter din perioada în care a câştigat campionatul cu Astra, dar şi despre românii de la Al Shabab: “E un jucător bun, care poate decide un joc. A slăbit, dar a avut ghinioane. Am încercat să-l ajut. Am încercat să-l duc în Turcia. Am vorbit cu diverşi impresari, dar a avut ghinion şi nu a marcat în acele meciuri. Şi acum o săptămână a avut o ofertă din Turcia, dar nu a fost o ofertă suficient de bună pentru Astra.

Al Shabab a avut cea mai bună apărare. Problemele au fost pe faza de atac. Nu l-am avut pe Budescu. Mi-a lipsit în multe meciuri. Lucra săptămânal ca să se întărească. A fost golgeter, chiar dacă a pierdut multe meciuri. Găman s-a comportat exemplat. Are 3-4 oferte. A jucat foarte bine. Am vorbit cu patronul de la CFR în perioada în care eram la Al Shabab. Erau disucţii, dar nu puteam să plec. Mult timp am fost pe locul 3, cu o echipă care a terminat anul trecut pe locul 11″.