Fotbal intern

Marius Șumudică, impresionat de aspectul fizic al lui Victor Pițurcă. “Arată bine din punct de vedere masculin. La mine s-a pus ceva pe ‘colăcel’!”

05.09.2019 | 11:11
Victor Pițurcă îi salută pe fanii Universității Craiova prezenți la antrenamentul oltenilor. Marius Șumudică a rămas impresionat de aspectul fizic al fostului selecționer. Sursă foto: sportpictures.eu

Victor Pițurcă a acceptat propunerea lui Mihai Rotaru de a semna cu Universitatea Craiova și a fi managerul grupării din Bănie, iar imaginile cu fostul selecționer al echipei naționale a României l-au impresionat pe Marius Șumudică. Actualul antrenor al celor de la Gazișehir Gaziantep FK a rămas surprins de aspectul fizic al lui Victor Pițurcă, cel care este neschimbat de ani buni.

Marius Șumudică, impresionat de aspectul fizic al lui Victor Pițurcă

“Piți” a ajuns la 63 de ani, dar arată la fel de bine ca în trecut. Fostul selecționer al echipei naționale a României este cunoscut pentru importanța pe care o dă aspectului fizic și face sport ori de câte ori are timp liber. Marius Șumudică l-a lăudat pe Victor Pițurcă și a făcut o comparație cu el.

“El arată bine și din punct de vedere masculin, ține la imaginea lui. În momentul în care pășește în cabină trebuie să înghețe toată lumea. Și eu am o personalitate, dar s-a mai pus ceva pe colăcel la mine. Pițurcă impune respect numai când te uiți la el. Va aduce un plus de 30-40% echipei“, a spus Marius Șumudică la TV Digi Sport.

Victor Pițurcă urmărind antrenamentul susținut de Universitatea Craiova pe stadionul Ion Oblemenco. Sursă foto: sportpictures.eu
Victor Pițurcă urmărind antrenamentul susținut de Universitatea Craiova pe stadionul Ion Oblemenco. Sursă foto: sportpictures.eu

Victor Pițurcă a câștigat trei trofee cu FCSB

Victor Pițurcă a revenit în Casa Pariurilor Liga 1, după ce ultima dată a pregătit-o pe Ittihad, echipă de care s-a despărțit în iulie 2016. Pe parcursul carierei, actualul manager al Universității Craiova a mai pregătit echipa națională a României și cea de tineret și FCSB. Singurele trofee din cariera de antrenor principal le-a câștigat în perioada în care era pe banca tehnică a roș-albaștrilor: Cupa României (91/92), Supercupa României (01/02) și titlul (00/01).

Din postura de jucător profesionist de fotbal, Victor Pițurcă a jucat pentru Craiova, Pandurii Târgu Jiu, FC Drobeta, FC Olt Scornicești, Steaua și Lens, iar în iulie 1989 s-a retras. Actualul manager al clubului din Bănie a bifat și 14 selecții la echipa națională a României, acolo unde a înscris 7 goluri.