Fotbal international

Marius Șumudică, show total după Al Qadisiya – Al Shabab 0-1. “De ce nu-mi face contract de 10 milioane?” VIDEO

22.02.2019 | 20:30
Marius Sumudica show total dupa Al Qadisiya  Al Shabab 01 De ce numi face contract de 10 milioane VIDEO

Marius Șumudică a scăpat de amenințările primite din partea șeicilor de la Al Shabab că îl vor demite după ce echipa sa s-a impus pe terenul celor de la Al Qadisiya, scor 1-0, în etapa 21 din sezonul 2018 – 2019. VEZI VIDEO MAI JOS!

Gruparea pregătită de Marius Șumudică a câștigat meciul cu Al Qadisiya, scor 1-0. Astfel, Al Shabab a urcat pe poziția a 3-a în clasament după victoria obținută în etapa cu numărul 21, cu 40 de puncte, la 12 în spatele liderului Al Hilal și la trei de Al Nassr, echipă de pe locul 3.

Marius Șumudică a răbufnit după Al Qadisiya – Al Shabab 0-1

Marius Șumudică a răbufnit la finalul meciului dintre Al Qadisiya  și Al Shabab, scor 0-1, și le-a transmis oficialilor echipei sale că îi pot face contract de 10 milioane de euro. Mai mult, antrenorul român a lăsat să se înțeleagă că ar putea oricând să revină în România, dar și în Turcia, acolo unde a antrenat-o pe Kaysrispor.

Asta nu e tot! Antrenorul român s-a luat la ceartă cu o parte din fanii lui Al Shabab în timpul meciului cu Al Qadisiya și și-a certat jucătorii. “Îmi place mai mult să câștigh cu 1-0, decât cu 4-3. Dacă nu sunt mulțumiți de Șumudică, Șumudică poate să plece la Istanbul sau în România. Eu mâine am 5 oferte, dar respect Al Shabab. Am pierdut doar trei meciuri, sunt pe locul 3, de ce nu îmi fac contract de 10 milioane?”, a spus Marius Șumudică la finalul meciului cu Al Qadisiya.

Marius Șumudică a stat pe banca tehnică a celor de la Al Shabab în 22 de meciuri, iar echipa sa a bifat 11 victorii, a remizat de 7 ori și a pierdut 4 meciuri. Pe parcursul carierei, Marius Șumudică a antrenat echipe precum Kayserispor, Astra Giurgiu, Concordia Chiajna, Al Shaab, U Cluj, FC Vaslui, ACS SR Brașov, AO Kavala, Rapid București, Gloria Bistrița, Farul Constanța, Progresul București, Inter Gaz București și AS Rocar.

Marius Șumudică urmărind meciul disputat de Al Shabab pe terenul celor de la Al Qadisiya
Marius Șumudică urmărind meciul disputat de Al Shabab pe terenul celor de la Al Qadisiya
  • 40 de puncte a adunat Al Shabab în 21 de meciuri jucate în sezonul 2018 – 2019