Fotbal intern

Marko Momcilovic, surpriza din vestiar. Decizie înainte de derby!

26.04.2018 | 17:39
Marko Momcilovic surpriza din vestiar Decizie inainte de derby

Marko Momcilovic, 30 de ani, mai are un an de contract cu FCSB, iar Gigi Becali a fost extrem de mulţumit de evoluţiile pe care fundaşul sârb le-a avut în acest campionat. Folosit de antrenorul principal Nicolae Dică, atât pe partea stângă, cât şi în centrul apărării jucătorul roş-albaştrilor este văzut de patronul vicecampionilor ca unul dintre cei mai serioşi fotbalişti din lotul lui “Dicanio”.

Astfel, FANATIK.RO a aflat că Gigi Becali, deşi fotbalistul mai are contract cu FCSB până la data de 30.6.2019, intenţionează să îi mărească angajamentul lui Marko Momcilovic pe o perioadă de alţi trei ani. Şi este foarte posibil să-l anunţe personal pe jucător înainte de derby-ul cu CFR pentru a-l motiva şi mai mult. În acest moment fundaşul sârb are la echipa campionilor un salariu de 13.000 de euro pe lună, iar de la anul va câştiga 15 mii de euro pe lună.

Marko Momcilovic câştiga la Pandurii un contract mai mic

Marko Momcilovic a fost transferat la FCSB la începutul anului 2015 în momentul în care se afla în ultimele şase luni de contract cu Pandurii Tg. Jiu. Fotbalistul sârb câştiga pe atunci la echipa sa un salariu de 6.000 pe lună. Gigi Becali le-a plătit gorjenilor pentru achiziţionarea fundaşului ajuns acum în vârstă de 30 de ani 250.000 de euro.

Patronul vicecampionilor i-a dat lui Marko Momcilovic în momentul în care a semnat cu FCSB şi o primă de instalare de 100.000 de euro. “Am zis să risc 250.000 de euro încă din iarnă pentru Momcilovic deoarece aveam nevoie urgent de un fundaş. Puteam să mai stau până la vară şi îl transferam liber de contract, dar am zis să risc pentru că am primit referinţe bune despre acest fotbalist. Am încredere în recomandările lui Narcis Răducan. El mi-a spus că ei ar fi vrut să îl mai ţină la Pandurii, dar siunt în criză mare de bani”, spunea la vremea respectivă Gigi Becali.

4 goluri a marcat în acest campionat Marko Momcilovic pentru FCSB

 

Tags: