Fotbal intern

Marko Momcilovic s-ar putea retrage! “Există și riscul să se lase de fotbal!”

10.09.2019 | 12:12
Marko Momcilovic sar putea retrage Exista si riscul sa se lase de fotbal

Narcis Răducan, directorul sportiv al formației FCSB, a anunțat că există riscul ca Marko Momcilovic să decidă să se retragă, după accidentările suferite în ultimul an i-au dat bătăi de cap. Fundașul în vârstă de 32 de ani a jucat ultimul meci pentru vicecampioana României pe 9 august 2018, atunci când roș-albaștrii s-au duelat cu Hajduk Split.

Marko Momcilovic s-ar putea retrage din fotbal

Astfel, sârbul cumpărat de Gigi Becali de la Pandurii Târgu Jiu nu a mai jucat un meci oficial de un an și o lună, lucru considerat ciudat de Narcis Răducan. Oficialul vicecampioanei României susține că Marko Momcilovic trece printr-o dramă și că există riscul ca acesta să decidă să își pună ghetele-n cui.

“Nu aș vrea să fiu în locul lui. Am lucrat cu el și la Pandurii și nu pot să înțeleg. El se pregătește în continuare și e pozitiv. Trăiește o dramă, Nu am pomenit în zilele noastre, în 2019, ca un jucător să stea un an de zile accidentat. Există și riscul să se lase de fotbal. Probabil ia în calcul și acest lucru, dar el e pozitiv și eu sper ca el să își revină și să joace cât mai curând. El îl văd zi de zi la antrenament și sper să joace cât mai curând”, a declarat Narcis Răducan pentru Digisport Matinal.

Marko Momcilovic la un antrenament susținut de FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
Marko Momcilovic la un antrenament susținut de FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu

Marko Momcilovic, operat la coloană

După ce a suferit ruptura musculară în meciul Hajduk Split – FCSB, Marko Momcilovic și-a revenit cu greu, iar apoi a întâmpinat o altă problemă. Sârbul în vârstă de 32 de ani a fost diagnosticat cu hernie de disc L5-S1 și a fost operat pe 8 mai 2019. Oficialii roș-albaștrilor anunțau că sârbul urma să revină după o recuperare de 3-4 luni.

Cotat de site-urile de specialitate la 400.000 de euro, Marko Momcilovic a ajuns la FCSB pe 12 ianuarie 2016, după ce Gigi Becali le-a plătit celor de la Pandurii Târgu Jiu 250.000 de euro. Pe parcursul carierei, sârbul a mai jucat pentru Javor Matis, Dubocica, FK Bobiste și Rad Belgrade, iar pentru FCSB a bifat 95 de meciuri, a dat 9 goluri și a oferit 9 pase decisive.