Sporturi

Martina Hingis a anunţat chiar de ziua ei că este însărcinată

01.10.2018 | 14:10
Martina Hingis a anunţat chiar de ziua ei că este însărcinată
ADVERTISEMENT

Martina Hingis a anunţat că este însărcinată. Martina Hingis, câştigătoare a cinci titluri de Grand Slam la simplu şi 13 în proba de dublu, a făcut marele anunţ pe Twitter. În ziua în care a împlinit 38 de ani, fosta sportivă din Elveţia, o legendă a sportului alb, a anunţat că este însărcinată cu primul ei copil, iar din fotografia publicată în mediul virtual ne putem da seama că aşteaptă o fetiţă.

“Mulțumesc pentru toate urările pe care mi le-ați transmis de ziua mea. Sunt fericită să vă anunț că asta va fi ultima dată când vom sărbători ca un cuplu… sunt încântată să anunț că vom deveni o familie cu trei membri”, a fost mesajul publicat de fosta jucătoare de tenis pe reţelele de socializare alături de o fotografie cu o rochiță de tenis pentru bebeluși, cu logo-ul ultimului turneu de Grand Slam al anului, US open, acolo unde s-a impus de-a lungul vremii de patr ori (o dată la simplu şi de trei ori la dublu), și o rachetă de tenis de copil.

ADVERTISEMENT

Martina Hingis a dezvăluit că aşteaptă un copil

Martina Hingis, acum în vârstă de 38 de ani, s-a căsătorit vara aceasta pentru a doua oară, alesul fostului număr 1 mondial în ambele probe fiind Harald Leemann (38 de ani), cel care este medicul echipei de Fed Cup a Elveţiei. Cei doi au ales să-şi unească destinele în secret în luna iulie a acestui an, însă totul a ieşit rapid la suprafaţă, ulterior apărând o mulţime de fotografii de la fericitul eveniment. Sportiva din Elveţia a mai fost căsătorită între 2010 şi 2013 cu Thibault Hautin.

Martina Hingis şi soţul ei, Harald Leemann 

Hingis, care s-a retras în 2017 din tenis, a avut o carieră precum un roller-coaster. Elveţianca s-a retras din activitate la doar 22 de ani din cauza unor accidentări, mai târziu, în 2007, a avut probleme cu drogurile, fiind depistată pozitiv cu cocaină la un control anti-doping, iar apoi a revenit în circuit doar pentru a juca în proba de dublu, în cadrul căreia a scris istorie.

ADVERTISEMENT
Tags: