Martor în cazul copilului sfîşiat de maidanezi: “Bunica fuma şi bea bere”

Declaraţie-şoc în cazul copilului de 4 ani, ucis de maidanezi. O femeie care se afla în acel moment în Parcul Tei, a povestit că bunica băieţelului ar fi uitat de copii pentru o perioadă mare...
20.09.2013 | 08:41
Martor in cazul copilului sfisiat de maidanezi Bunica fuma si bea bere
ADVERTISEMENT

Declaraţie-şoc în cazul copilului de 4 ani, ucis de maidanezi. O femeie care se afla în acel moment în Parcul Tei, a povestit că bunica băieţelului ar fi uitat de copii pentru o perioadă mare de timp. Mai mult, femeia susţine că bătrâna ar fi stat zeci de minute pe bancă în compania altor femei, timp în care a băut bere şi a fumat.

“Erau 3-4 femei pe bancă şi spuneau nişte domni, nişte bătrâni pe acolo, pai zice, ‘Dânsa nici n-avea nicio treabă. Beau bere şi fumau acolo.’ Şi mie mi s-a părut curios că dânsa zicea că o dor picioarele şi de aceea nu a putut să alerge după copii. S-a sculat de pe bancă, cum spuneau bătrânii ăia care erau lângă ele acolo, zice: ‘Nu-i găsesc, de circa 45 de minute, nu ştiu de ei'”, povesteşte un martor.

ADVERTISEMENT

Între timp, au apărut şi imagini cu ultimele clipe din viaţa copilului sfâşiat de câini. În secvenţele respective, date publicităţii de Cancan, se vede cum fraţii Anghel aleargă singuri pe aleile parcului. Procurorii au solicitat oficial imaginile abia după apariţia acestora în Cancan.

“Procurorul a dispus ridicarea imaginilor pentru a putea fi vizualizate şi analizate din punct de vedere judiciar”, a spus Tiberiu Niţu.

ADVERTISEMENT

Şi bărbatul care i l-a adus bunicii pe fratele lui Ionuţ urmează să fie audiat, după ce va fi identificat. Procurorii vor să stea de vorbă şi cu minorul. Avocatul familiei lui Ionuţ mai spune că procurorul ar putea să-l audieze pe Andrei în prezenţa psihologului care se ocupă de el, eventual chiar acasă la el.

Sursa: Realitatea