News

Mărturie din telecabina groazei: “Nu şi-a dat nimeni interesul”

Una dintre turistele rănite în accidetul de telecabină de la Bâlea este o româncă stabilită în Abu Dhabi care era în vacanţă în România cu prietenul ei francez. Amândoi se aflau în...
31.05.2017 | 00:08
Marturie din telecabina groazei Nu sia dat nimeni interesul

Una dintre turistele rănite în accidetul de telecabină de la Bâlea este o româncă stabilită în Abu Dhabi care era în vacanţă în România cu prietenul ei francez. Amândoi se aflau în telecabina care cobora de la Bâlea Lac când ceea ce părea o excursie plăcută s-a transformat într-un coşmar. Tânăra spune că în momentul impactului uşa telecabinei s-a blocat, iar oamenii răniţi, au fost nevoiţi să spargă geamul cabinei pentru a ieşi. Femeia spune că nu va mai urca niciodată în telecabină.

Iuliana Butucea: „În momentul în care ar fi trebuit să se oprească, lumea a început să ţipe: Nu se mai opreşte, nu se mai opreşte.

Efectiv, telecabina a luat viteză. Am încercat să mă ţin de o bară, toată lumea a început să ţipe. A fost o bubuitură foarte puternică şi ne-am pomenit cu toţii pe jos. A fost o confuzie totală, pentru câteva secunde. Copiii au început să plângă. Erau în jur de vreo 5-6 copii în telecabina aia. Au început să strige: Scoateţi copiii afară, scoateţi copiii afară!”.

Citeşte mai mult pe Digi24