Fotbal intern

DINAMO. Povestea EROULUI Marc: “I-am BLESTEMAT la mănăstire!”

DINAMO. Andrei Marc a reuşit dubla care a adus victoria lui Dinamo sîmbătă seara, jucătorul venit de la Ceahlăul marcînd primele sale goluri în tricoul "cîinilor". ...
18.10.2015 | 13:10

DINAMO. Andrei Marc a reuşit dubla care a adus victoria lui Dinamo sîmbătă seara, jucătorul venit de la Ceahlăul marcînd primele sale goluri în tricoul “cîinilor”. 

Fundaşul a fost lăudat de Rednic la final, pentru că şi-a făcut treaba şi a înscris ambele goluri din faze de joc, lucru oarecum neobişnuit pentru un jucător de profil defensiv, mai ales cînd cei doi atacanţi introduşi de “Puriu” pe parcursul meciului au şomat.

DINAMO. Planul lui Rednic dacă UEFA îi lasă pe ”cîini” în Europa!

DINAMO. Marc a venit în “Groapă” după un scandal monstru, care s-a lăsat cu blesteme din partea oficialilor echipei la care juca, Ceahlăul Piatra Neamţ. Managerul general al dinamoviştilor de atunci, Daniel Stanciu, a profitat de situaţia financiară complicată în care se aflau nemţenii în iarnă (ulterior echipa a retrogradat), care nu îşi plătiseră jucătorii de foarte mult timp şi l-a determinat pe Marc să îşi depună actele la Comisia Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor pentru a deveni liber de contract.

DINAMO. Scandal la VESTIARE! Mureşenii, FURIOŞI! Rednic RÎDE!

Dinamo i-a achitat atunci jucătorului taxa de depunere a dosarului de 500 de euro şi a achiziţionat astfel un fundaş cotat la 750.000 de euro conform site-urilor de specialitate, cu minimum de efort financiar. Ulterior, acei bani i-au fost reţinuţi din primul salariu lui Marc.

Nu le-a picat bine nemţenilor

DINAMO. Viorel Mestecăneanu, preşedintele Ceahlăului Piatra Neamţ, i-a acuzat pe “cîini” că i-au furat jucătorul şi a oferit unele declaraţii incredibile cînd jucătorul a semnat cu Dinamo, afirmînd că a fost la mănăstire să-i blesteme: “Pentru mine, acest club nu mai există, la fel şi Daniel Stanciu, care este cel mai pervers om. El a fost capul răutăţilor în transferul lui Marc. Am mers la mănăstire şi i-am blestemat! Şi eu cred în aceste lucruri! Dinamo o să se bată la retrogradare, urmările sînt deja grave. O să vedeţi”, spunea Mestecăneanu pentru FANATIK.RO.

Regretă că nu l-a vîndut la CFR

DINAMO. După meciul cu ASA Târgu Mureş, acelaşi Mestecăneanu a reacţionat pentru FANATIK.RO, spunînd că s-a bucurat pentru reuşitele fostului său jucător în vîrstă de 22 de ani, dar s-a întristat la gîndul că îl putea vinde pe Marc la CFR şi l-a pierdut mergînd liber de contract la Dinamo: „M-am bucurat pentru Marc, dar vreau să recunosc că m-am şi întristat tare, deoarece noi nu am mai luat nici un ban pe urma transferului acestui jucător la Dinamo! Ştiu eu cine a fost capul răutăţilor că noi am rămas cu buza umflată! Fără probe nu pot să acuz pe nimeni şi mai bine stau în banca mea! Am curajul să recunosc că am fost fraier că nu l-am vîndut pe Marc la CFR Cluj! Ni s-a oferit 200.000 de euro pe el.

DINAMO. Rednic a făcut show! A cîntat la conferinţa de presă!

Noi am cerut dublu, dar nu au fost ei de acord şi am rămas cu buza umflată! L-aş fi dat acum şi pe 50.000 de euro dacă mai puteam! Ne-am luat ţeapă de la Dinamo, deoarece cei de-acolo l-au achiziţionat gratis după ce Marc a avut cum a avut cîştig de cauză pe la comisii”, a spus Mestecăneanu.

Singurul pe placul lui Rednic

DINAMO. În iarna acestui an, Cristi Bobar a fost înlăturat de la echipă, iar lui Constantin Anghelache i s-a oferit un alt loc în organigrama clubului, toate acestea pentru a i se face loc lui Daniel Stanciu, cel care promovase ASA Târgu Mureş în Liga 1 şi despre care se credea că va revoluţiona Dinamo. Stanciu a fost nemulţumit de atitudinea lui Ionuţ Negoiţă şi a plecat din “haită” înainte de încheierea sezonului. La final de stagiune, Mircea Rednic i-a îndepărtat pe toţi jucătorii aduşi de actualul oficial al celor de la ACS Poli Timişoara, cu o singură excepţie însă, Andrei Marc! Şi se pare că a fost inspirat.

S-A DECIS! Cînd se joacă derby-ul campionatului Dinamo-Steaua!

Jucătorii aduşi de Stanciu care au părăsit Dinamo în vară: Fabien Farnolle -Benin (portar), Kristijan Naumovski (portar), Gordan Bunoza (fundaş central), Ricardo Machado (fundaş central), Hatem Abd Elhamed -Israel- (fundaş stînga), Serginho (fundaş stînga), Marian Cristescu (mijlocaş central), Nicolae Grigore (mijlocaş defensiv), Gheorghe Grozav (atacant), Marius Niculae (atacant).