Gigi A EXPLODAT! Un nou PROCES cu Poarta Albă!

Gigi Becali va acţiona în instanţă penitenciarul Poarta Albă. Patronul din Ghencea este supărat că nu i se mai acordă o altă permisie de 24 de ore, deşi legea îi permite acest lucru....
10.09.2014 | 15:10
Gigi A EXPLODAT Un nou PROCES cu Poarta Alba

Gigi Becali va acţiona în instanţă penitenciarul Poarta Albă. Patronul din Ghencea este supărat că nu i se mai acordă o altă permisie de 24 de ore, deşi legea îi permite acest lucru.

Patronul roş-albaştrilor Gigi Becali are în continuare probleme cu şefii penitenciarului de la Poarta Albă. Motivul? Latifundiarul din Pipera este deranjat că nu a fost lăsat să vină acasă, în permisie, pentru 24 de ore. El a cerut să fie lăsat liber pe 26 august, atunci cînd fiica lui mijlocie, Alexandra, şi-a sărbătorit ziua de naştere. Totodată, după ce a solicitat încă o permisie şi nu a primit răspus favorabil, Gigi pare decis să acţioneze din nou pe conducătorii închisorii de lîngă Constanţa în instanţă. “Gigi doreşte cu orice preţ să fie respectată legea cu fiecare deţinut, deci inclusiv şi cu el. El are voie să primească 30 de zile învoiri de 24 de ore pe an, aşa este legea, nu a inventat-o el. Însă, după ce s-a întors în urmă cu trei luni din prima permisie din acest an, de-atunci nu a mai fost lucat deloc în calcul pentru altă permisie de 24 de ore. Vroia să ajungă acasă la majoratul fiicei lui Alexandra, dar nu a fost lăsat. În aceste condiţii, Gigi vrea să dea Poartă Albă în judecată pentru faptul că nu i se mai acordă o altă învoire”, a dezvăluit o sursă din anturajul familei Gigi Becali pentru FANATIK.RO.

“A cooptat-o pe Sofica Dumitraşcu în echipa lui de avocaţi”

Astfel, pentru a avea cîştig de cauză în disputa cu penitenciarul Poarta Albă, Gigi Becali a decis să îşi întărească echipa de avocaţii. Pe lăngă Bogdan Vlad şi Maria Vasi, latifundiarul din Pipera a angajat-o şi pe fosta judecătoare, Sofica Dumitraşcu, cea care l-a condamnat în trecut pe fostul premier, Adrian Năstase. “Gigi nu se uită la bani atunci cînd vine vorba de dreptatea lui. Acum a cooptat-o în echipă pe doamna Sofica Dumitraşcu. El vrea doar să fie respectată legea, nu vrea nimic mai mult. Vrea să i se permită să plece acasă din nou pentru 24 de ore”, a încheiat o sursă din anturajul patronului clubului din Ghencea.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Tags: