Sporturi

Mats Wilander ştie cum poate să o bată Mihaela Buzărnescu pe Simona Halep: “Presiunea va fi pe ea”

02.07.2019 | 12:56
Mats Wilander stie cum poate sa o bata Mihaela Buzarnescu pe Simona Halep Presiunea va fi pe ea

Mats Wilander ştie cum poate să o bată Mihaela Buzărnescu pe Simona Halep. Cele două se vor duela miercuri în turul 2 de la Wimbledon 2019, un meci aşteptat de toţi fanii tenisului din România, din momente ce jucătoarele fac parte din echipa noastră de Fed Cup.

Mats Wilander ştie cum poate să o bată Mihaela Buzărnescu pe Simona Halep. A prefaţat duelul de la Wimbledon 2019

Cu o zi înainte de meciul dintre Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu, Mats Wilander a vorbit despre duelul dintre cele două jucătoarea de tenis din România. Analistul Eurosport le-a analizat pe cele şi a susţinut că fostul număr 1 mondial WTA va resimţi presiunea.

“Dacă aş spune că Mihaela o va învinge pe Simona, asta s-ar putea întâmpla doar la Wimbledon şi acum, când Halep a trăit o spaimă după accidentarea la glezna stângă. Putem spune că presiunea va fi pe Simona”, a declarat Mats Wilander la Eurosport.

Mats Wilander ştie cum poate să o bată Mihaela Buzărnescu pe Simona Halep (sursă foto: hepta.ro)
Mats Wilander ştie cum poate să o bată Mihaela Buzărnescu pe Simona Halep (sursă foto: hepta.ro)

“Mihaela este periculoasă”

Mats Wilander a susţinut că Mihaela Buzărnescu este periculoasă şi a evidenţiat care sunt calităţile jucătoarei de 31 de ani. Fostul mare tenismen a precizat că duelul dintre cele două va fi unul psihologic.

“Dacă cele două sunt bune prietene, atunci presiunea va creşte şi cea mai bună jucătoare va câştiga. Dacă nu sunt apropiate, atunci putem spune că presiunea va fi pe Simona. Ai cea mai de succes jucătoare de tenis din România şi Mihaela Buzărnescu, care a avut o carieră cu momente dificile. Este periculoasă, loveşte cu stânga şi trimite puternic mingea înapoi. În opinia mea, totul se va reduce la nivelul psihologic”, a mai precizat Mats Wilander.

Mats Wilander ştie cum poate să o bată Mihaela Buzărnescu pe Simona Halep
Mats Wilander ştie cum poate să o bată Mihaela Buzărnescu pe Simona Halep

Superstiţia Mihaelei Buzărnescu: “Te rog, nu-mi spune”

Una dintre cele mai mari superstiţii ale Mihaela Buzărnescu este legat de numele viitoarei adversare la turneele majore. Jucătoarea de tenis de 31 de ani vrea să ştie împotriva cui va juca doar cu o seară înainte de meci, dar a vorbit despre cum se simte la Wimbledon 2019 într-un interviu pentru FANATIK.

“Nu, nu, nu! Te rog, nu-mi spune! Îmi propun să joc cât mai bine și la finalul fiecărui meci să ies învingătoare. Nu contează cu cine joci, fiecare meci e important, îl iau ca atare. Nu mai contează clasamentul, toată lumea joacă tare la turneele de Mare Șlem. Poți întâlni o jucătoare de pe locul 80 care să prindă o zi foarte bună. Chiar nu contează. Nu am nicio așteptare pentru că este o presiune în plus. Vreau doar să fiu montată înaintea fiecărui meci”, a declarat Mihaela Buzărnescu într-un interviu pentru FANATIK.