Sport

Mattia Montini semnează cu Dinamo! Mircea Rednic confirmă FANATIK.RO

Autor: Andrei Trifan | 11.11.2018 | 23:36
Mattia Montini semnează cu Dinamo! Mircea Rednic confirmă FANATIK.RO
Mattia Montini semnează cu Dinamo după derby-ul cu FCSB

Seria transferurilor continuă în Ștefan cel Mare. Mircea Rednic a dat undă verde ca italianul Mattia Montini să rămână la formația alb-roșie. Vârful în vârstă de 26 de ani semnează cu Dinamo după derby-ul cu FCSB.

UPDATE. Mircea Rednic a confirmat FANATIK. RO. După meciul cu FCSB, a anunțat că Montini va semna cu Dinamo. “Puriul” a mai spus că noii veniți la Dinamo se vor antrena separat în perioada următoare.


FANATIK.RO a aflat că tehnicianul dinamovist a fost plăcut impresionat de ce a văzut la Montini și îi va da acestuia șansa să demonstreze ce poate în tricoul “câinilor”. Este a patra achiziție pe care o face Rednic, după aducerile lui Naser Aliji, Rachid Ait Atmane și Simon Zenke.

A trecut probele: Mattia Montini semnează cu Dinamo după derby-ul cu FCSB!

Fost internațional U20 al Italiei, pentru care a bifat o selecție, Mattia Montini l-a convins pe Mircea Rednic în cele câteva zile de probe. Conform informațiilor noastre, atacantul italian, care poate evolua pe ambele benzi, dar și în centrul liniei ofensive, va semna contractul cu Dinamo la începutul săptămânii viitoare, după derby-ul cu FCSB.

Mattia Montini a bifat o selecție în naționala U20 a Italiei, unde a purtat tricoul cu numărul 9
Mattia Montini a bifat o selecție în naționala U20 a Italiei

În vârstă de 26 de ani, Montini a crescut la academia celor de la AS Roma și a fost unul dintre golgheterii de la Primavera, cu 22 de goluri înscrise în 38 de partide jucate. Cariera lui, ce se anunța una extrem de promițătoare în perioada junioratului, nu a fost pe măsura așteptărilor. Vârful a evoluat pentru echipe modeste din Italia, din ligile inferioare, cele mai bune evoluții avându-le în tricoul celor de la Monopoli, în sezonul 2016-2017, când a înscris 10 goluri în 19 meciuri. Ultima oară, Mattia Montini a fost sub contract cu Bari care l-a împrumutat în două rânduri, la Monopoli și la Livorno.

A patra achiziție, primul atacant

În momentul în care va parafa contractul cu Dinamo București, Montini va deveni a patra achiziție a lui Mircea Rednic de la revenirea în Ștefan cel Mare. Până acum, Rednic a adus un fundaș stânga, Naser Aliji, un mijlocaș central, Rachid Ait Atmane, și un mijlocaș de bandă, ofensiv, Simon Zenke. Italianul de 26 de ani este primul atacant pe care îl semnează Rednic, dar transferurile nu se vor opri aici. Săptămâna viitoare sunt așteptați încă trei fotbaliști la Dinamo, indiferent de rezultatul partidei cu FCSB.

Simon Zenke în tricoul lui Dinamo București
Simon Zenke a semnat cu Dinamo București zilele trecute. Luana Rednic, fiica lui Mircea Rednic, a intermediat transferul
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1