Fotbal international

Mauro Icardi, transfer oficial la PSG! Toate detaliile mutării de la miezul nopții

03.09.2019 | 00:13
Mauro Icardi transfer oficial la PSG Toate detaliile mutarii de la miezul noptii

Atacantul argentinian Mauro Icardi a trecut vizita medicală și va juca sub formă de împrumut, pentru un sezon, pe “Parc des Princes”, anunțul fiind făcut chiar la miezul nopții. PSG va avea prima opțiune de cumpărare vara viitoare, iar tranzacția se ridică în jurul sumei de 70 de milioane de euro.

Mauro Icardi va juca la PSG

Atacantul argentinian Mauro Icardi va juca sezonul viitor sub formă de împrumut la PSG. Aflat într-o situație critică la Inter, unde antrenorul Antonio Conte i-a transmis din prima zi că nu va conta pe serviicile lui, Icardi a sperat toată vara că va ajunge la un acord cu o altă echipă din peninsulă.

Lucrul acesta nu s-a întâmplat, iar argentinianul a rămas sub contract cu Inter până în ultima zi de mercato al verii, când a ajuns la PSG. Parizienii vor putea să-l achiziționeze definitiv pe Icardi la sfârșitul sezonului, iar suma totală a tranzacției va fi 70 de milioane de euro. Șefii de pe Parc de Princes vor plăti acum 5 milioane, iar restul va fi achitat vara viitoare, când mutarea va fi definitivă.

Icardi a fost pus pe liber de Inter după venirea lui Antonio Conte. Sursă Foto: Hepta
Icardi a fost pus pe liber de Inter după venirea lui Antonio Conte. Sursă Foto: Hepta

Icardi se luptă pentru titularizare cu Mbappe și Cavani

Icardi a fost, mai mult sau mai puțin, forțat să accepte mutarea la PSG. Intrat în dizgrația suporterilor în urmă cu 4 ani, atacantul argentinian a fost pus pe liber de Inter după venirea lui Antonio Conte. Chiar dacă nicio echipă nu a ajuns la un acord pentru transferul lui Icardi, trupa din Milano a achiziționat un alt vârf de clasă mondială, Romelu Lukaku, semn că ruptura dintre club și argentinian era iremediabilă.

Icardi va avea concurență serioasă în atacul lui PSG, echipă la care a rămas și Neymar. Cavani pare a fi concurentul direct pentru argentinian, dar Kylian Mbappe poate evolua la fel de bine și atacant central.

  • 70 de milioane de euro va plăti PSG pentru transferul definitiv
  • 124 de goluri a marcat Icardi pentru Inter, în 219 meciuri