Fotbal international

Maxi Lopez se implică în conflictul dintre Wanda Nara și șefii de la Inter. “I-a distrus cariera lui Icardi!”

22.02.2019 | 18:56

Maxi Lopez se implică în conflictul dintre Wanda Nara și șefii de la Inter Milano, după ce oficialii grupării din Serie A au decis să îi ia banderola de căpitan lui Mauro Icardi și l-au scos din lotul italienilor de pe locul 3 în clasament.

Maxi Lopez, fotbalistul de la CR Vasco da Gama care a fost însurat cu Wanda Nara între 2008 și 2013, a vorbit despre situația în care se află Mauro Icardi, atacantul lui Inter Milano, iar acesta consideră că actuala soție a argentinianului în vârstă de 26 de ani i-a făcut probleme fotbalistului cu oficialii grupării din Serie A.

Maxi Lopez se implică în conflictul dintre Wanda Nara și șefii de la Inter

“Wanda mi-a cerut și mie să îmi devină agent, dar am refuzat. Sunt multe femei capabile de acest job, dar trebuie să separi profesia de familie, nu am vrut să le amestec. La cum decurg acum lucrurile, între multele decizii greșite pe care le-am luat, aceasta a fost corectă. Cred că Wanda folosește tonul greșit pentru a discuta cu șefii clubului, limba fotbalului e diferită și nu o înveți de la o zi la alta. Cred că șefii lui Inter s-au săturat, iar performanțele lui Icardi nu mai sunt la fel. Agenții fac adesea diferența, dar știu cum să citească situațiile, un jucător de asemenea nivel trebuie să aibă o persoană de același nivel alături”, a spus Maxi Lopez, fostul soț al Wandei.

Wanda Nara, Maxi Lopez și Mauro Icardi

Maxi Lopez și Wanda Nara au fost căsătoriți în perioada 2008 – 2013, iar tânăra l-a părăsit pe fotbalistul  care evoluează în prezent pentru CR Vasco da Gama pentru Mauro Icardi. Cei doi au trei băieți: Valentino (10 ani), Constantino (8 ani) și Benedicto (7 ani). După ce s-a măritat cu Mauro Icardi, Wanda a născut două fetițe: Francesca (4 ani) și Isabella (2 ani).

  • 100.000.000 de euro este cota lui Mauro Icardi, conform transfermarkt.com