Sporturi

Conor McGregor și-a luat casă de 1.500.000 de euro în Marbella. Galerie foto

18.05.2018 | 11:06
Conor McGregor sia luat casa de 1500000 de euro in Marbella Galerie foto
ADVERTISEMENT

Conor McGregor și-a cumpărat casă în Marbella, o vilă de lux cu sală de fitness personalizată și piscină pe care a dat 1.500.000 de euro. Starul irlandez nu s-a mai afișat în public după ce și-a atacat un adversar din UFC. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO

Luptătorul așteaptă verdictul judecătorilor după ce în urmă cu o lună și-a atacat un rival din UFC. Irlandezul ar putea sta în închisoare până la 7 ani. Până va primi sentința, McGregor se va relaxa în noua sa casă pe care a dat 1.500.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Vila arată spectaculos și în interior, dar și în exterior, având vedere către mare și fiind luminată. Are o sală de fitness personalizată, spa și o piscină imensă la care ajungi direct din dormitor. McGregor se va putea relaxa în jacuzzi în timp ce admiră priveliștea încântătoare.

Conor McGregor și-a luat casă în Marbella

Vila lui McGregor este situată în Marbella, un oraș din sudul Spaniei, pe malul Mării Mediterane. Harry Winks de la Tottenham, fostul fotbalist al lui Stoke Thomas Sorensen, dar și fostul campion la golf Michael Campbell mai au proprietăți în Marbella.

ADVERTISEMENT