Meci de box încheiat de un dublu knockout, după doar un minut. Video

Claudiu Surmei   
in Box
11/10/2018, 17:16
Meci de box încheiat de un dublu knockout, după doar un minut. Video GALERIE FOTO
Meci de box încheiat de un dublu knockout, după doar un minut. Video

Doi boxeri din India s-au făcut knockout în același timp după doar un minut de la startul meciului. Luptătorii s-au lovit cap în cap într-un schimb de lovituri care în mare parte nu și-au atins ținta. Sportivii au avut nevoie de 25 de secunde și de mai multe încercări pentru a se ridica în picioare. KO-ul dublu i-a luat prin surpindere până și pe organizatori.

Knockout-urile duble sunt atât de rar întâlnite încât nici măcar nu au fost clasificate în regulamente, astfel că putem doar să presupunem că meciul dintre cei doi boxeri s-a terminat cu o remiză. Pe înregistrarea video făcută de unul dintre spectatorii care asistau la meci se poate auzi uimirea acestuia în momentul în care pugiliștii cad la podea în același timp. “Ce s-a întâmplat?”, se aude pe înregistrarea care a devenit viral pe rețelele de socializare. Vezi VIDEO aici.

Partidele încheiate prin knockout dublu sunt o raritate în sport

După aproape un minut în care au aruncat lovituri fără a-și atinge țintele, cei doi boxeri din India s-au lovit cap în cat și au căzut lați la podea. Arbitrul a început să numere, uitându-se când la unul, când la celălalt. În cele din urmă, a mers pe rând la cei doi luptători pentru a se asigura dacă sunt bine. La un moment dat, unul dintre boxeri încearcă să se ridice în picioare, vizibil amețit după lovitura încasată, dar cade înapoi. Membrii din staff-urile tehnice întră în cele din urmă în ring pentru a-i ajuta să își revină.

Partidele încheiate prin knockout dublu sunt o raritate în sport. Cu toate acestea, din când în când avem parte și de un asemenea meci. S-a întâmplat și anul trecut într-un meci de MMA dintre Alan Vasquez și Axel Cazares, dar și la BCMMA, la partida dintre Joe Harding și Johan Segas.

Închide ×