Sporturi

Meci de box încheiat de un dublu knockout, după doar un minut. Video

11.10.2018 | 17:16
Meci de box încheiat de un dublu knockout, după doar un minut. Video

Doi boxeri din India s-au făcut knockout în același timp după doar un minut de la startul meciului. Luptătorii s-au lovit cap în cap într-un schimb de lovituri care în mare parte nu și-au atins ținta. Sportivii au avut nevoie de 25 de secunde și de mai multe încercări pentru a se ridica în picioare. KO-ul dublu i-a luat prin surpindere până și pe organizatori.

Knockout-urile duble sunt atât de rar întâlnite încât nici măcar nu au fost clasificate în regulamente, astfel că putem doar să presupunem că meciul dintre cei doi boxeri s-a terminat cu o remiză. Pe înregistrarea video făcută de unul dintre spectatorii care asistau la meci se poate auzi uimirea acestuia în momentul în care pugiliștii cad la podea în același timp. “Ce s-a întâmplat?”, se aude pe înregistrarea care a devenit viral pe rețelele de socializare. Vezi VIDEO aici.

Partidele încheiate prin knockout dublu sunt o raritate în sport

După aproape un minut în care au aruncat lovituri fără a-și atinge țintele, cei doi boxeri din India s-au lovit cap în cat și au căzut lați la podea. Arbitrul a început să numere, uitându-se când la unul, când la celălalt. În cele din urmă, a mers pe rând la cei doi luptători pentru a se asigura dacă sunt bine. La un moment dat, unul dintre boxeri încearcă să se ridice în picioare, vizibil amețit după lovitura încasată, dar cade înapoi. Membrii din staff-urile tehnice întră în cele din urmă în ring pentru a-i ajuta să își revină.

Partidele încheiate prin knockout dublu sunt o raritate în sport. Cu toate acestea, din când în când avem parte și de un asemenea meci. S-a întâmplat și anul trecut într-un meci de MMA dintre Alan Vasquez și Axel Cazares, dar și la BCMMA, la partida dintre Joe Harding și Johan Segas.