Fotbal intern

Meci uşor pentru FCSB la Sepsi? “Jucătorii mei sunt deja în vacanţă! E un meci oarecare!”

11.05.2019 | 14:44
Meci usor pentru FCSB la Sepsi Jucatorii mei sunt deja in vacanta E un meci oarecare
ADVERTISEMENT

Laszlo Dioszegy a lăsat să se înţeleagă că FCSB va avea un meci uşor cu Sepsi OSK în runda a 9-a din play-off-ul Ligii 1 Betano. Duelul dintre cele două formaţii are loc azi, de la ora 21.00, pe stadionul din Sfântu Gheorghe, iar patronul grupării care ocupă locul 6 în clasamentul play-off-ului s-a declarat nemulţumit de modul în care fotbaliştii săi au tratat ultimele meciuri.

Va avea FCSB un meci uşor la Sepsi OSK?

Laszlo Dioszegy nu se aşteaptă ca fotbaliştii lui Sepsi OSK să facă o figură frumoasă în meciul cu FCSB şi recunoaşte că echipei sale îi lipseşte orice mnotivaţie. Chiar dacă covăsnenii nu au nicio miză pentru duelul cu echipa antrenată de Mihai Teja, suporterii din Sfântu Gheorghe s-au arătat interesaţi de partida care are loc în runda a 9-a din play-off şi vor fi prezenţi pe stadion apoximativ 4.000.

ADVERTISEMENT

“Din decembrie, jucătorii au uitat să joace fotbal. Toată lumea se crede în vacanţă de la intrarea în play-off. După ce am reuşit să intrăm în play-off, s-a cam intrat în vacanţă. Diseară vori fi în jur de 4.000 de spectatori la meci. E şi meciul de retragere al lui Hadnagy, pentru noi. Vrem să câştigăm. E un meci oarecare, băieţii nu sunt supramotivaţi nici pentru diseară. Orice echipă e de învins. Va fi un meci foarte, foarte greu pentru noi. Nu putem să îi mai motivăm pe jucători”, a spus Dioszegy pentru Pro X.

Arbitrul Radu Petrescu şi jucătorii de la Sepsi OSK. Sursă foto: sportpictures.eu
Arbitrul Radu Petrescu şi jucătorii de la Sepsi OSK. Sursă foto: sportpictures.eu

Ibrahima Tandia nu mai are oferte

Laszlo Dioszegy, patronul echipei Sepsi OSK, a vorbit şi despre decizia luată în iarnă în legătură cu Ibrahima Tandia. Fotbalistul formaţiei din Sfântu Gheorghe s-a aflat pe lista de transferuri a FCSB-ului, dar covăsnenii nu l-au lăsat să plece, toate acestea deoarece au sperat ca acesta să ajute echipa în play-off.

ADVERTISEMENT

“Nu îmi pare rău că nu l-am dat pe Tandia în iarnă, sper că va juca bine în ultimele două etape. Am avut ofertă în iarnă, acum nu mai avem ofertă pentru el”, a declarat Laszlo Dioszegy înaintea meciului pe care Sepis OSK îl va juca pe teren propriu cu FCSB.