Sport

EXCLUSIV / Mititelu confirmă FANATIK! Vezi cine transmite la TV derby-ul Băniei, de la ora 20:00!

UPDATE Ora 17:10 / Adrian Mititelu a remis un comunicat pe site-ul clubului în care confirmă informaţia oferită în exclusivitate de FANATIK la ora 16:00. Meciul va fi transmis pe GSPTV, iar...
14.09.2013 | 16:00
EXCLUSIV  Mititelu confirma FANATIK Vezi cine transmite la TV derbyul Baniei de la ora 2000

UPDATE Ora 17:10 / Adrian Mititelu a remis un comunicat pe site-ul clubului în care confirmă informaţia oferită în exclusivitate de FANATIK la ora 16:00. Meciul va fi transmis pe GSPTV, iar drepturile de transmisie pentru acest joc au fost cedate gratuit!

Iată mai jos comunicatul: “CLUBUL DE FOTBAL UNIVERSITATEA CRAIOVA a luat hotărârea ca meciul dintre UNIVERSITATEA CRAIOVA şi CSU Craiova, care se joacă astăzi, 14 septembrie, cu începere de la ora 20, pe stadionul Municipal «Ion Oblemenco» din Drobeta Turnu Severin, SĂ FIE OFERIT LIBER SPRE TELEVIZARE. Acest gest se datorează DORINŢEI CLUBULUI DE A SATISFACE DOLEANŢELE SUTELOR DE MII DE SUPORTERI ai Universităţii Craiova, care îşi doresc foarte mult să îşi REVADĂ ECHIPA într-un meci oficial după mai bine de doi ani de aşteptare. Prin urmare, am oferit postului GSP TV, ÎN MOD GRATUIT, DREPTUL DE A TELEVIZA ACEASTĂ PARTIDĂ. UNIVERSITATEA CRAIOVA este un BRAND AL OLTENIEI şi, indiferent de cât de mari ar fi problemele finanicare ale clubului, nu putem să nu le OFERIM NUMEROŞILOR SUPORTERI O ÎNT LNIRE PE MICUL ECRAN CU ECHIPA LOR DE SUFLET. Suntem convinşi că foate mulţi dintre cei care nu au putut, din diverse motive, să fie prezenţi astăzi pe stadionul din Muncipiul Severin vor fi foarte fericiţi să urmarească partida LIVE PE GSP TV.”

–––––––––––-

UPDATE Ora 16:00 / FANATIK  a avut dreptate! Adrian Mititelu a cedat, în cele din urmă, drepturile de transmisie ale jocului FC U Craiova – CS U Craiova, ce se va disputa în această seară, de la ora 20:00, la Severin! Astfel, GSPTV va transmite în direct, derby-ul din Bănie! 

––––––––––––––

Vineri, 13 septembrie

UPDATE / Mititelu joacă tare şi ţine de preţ! Surse din cadrul uneia dintre televiziunile care au făcut o ofertă pentru transmiterea meciului de la Severin au dezvăluit pentru FANATIK că decizia finală îi aparţine boss-ului oltean: “Mititelu are oferte pe masă, însă niciuna dintre televiziunile interesate nu va face licitaţie! Suma nu poate fi foarte mare pentru că există nişte costuri de producţie foarte mari, ţinînd cont că se joacă la Severin! Dacă el nu oferă un răspuns pozitiv în timp util, atunci meciul de sîmbătă nu se va televiza!”

UPDATE / În ciuda anunţului făcut de patronul FC U Craiova, că jocul de la Severin nu va fi televizat, surse apropiate clubului au dezvăluit pentru FANATIK că Adrian Mititelu negociază, în aceste momente, cedarea drepturilor de televizare ale meciurilor de pe teren propriu din Liga 2 şi că anunţul cu privire la netramsitere nu a reprezentat decît o strategie a boss-ului oltenilor de a pune presiune pe televiziuni, în încercarea de a obţine un preţ mai bun! Discuţiile sînt cu GSPTV şi sport.ro, pentru întregul sezon, dar şi cu Prima TV, care i-a făcut o ofertă lui Mititelu doar pentru jocul cu CS U Craiova!

Vom reveni cu amănunte!

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Adrian Mititelu a anunţat, în urmă cu cîteva minute, că jocul dintre cele două echipe ale Craiovei nu va fi transmis în direct! “Jocul nu va fi televizat! Ofertele făcute de televiziunile interesate au fost de-a dreptul ridicole, mult sub valoarea acestui brand, numit Universitatea Craiova! Merităm mai mult respect!”, a spus Mititelu la Radio GSP.

Partida dintre FC U Craiova – CS U Craiova, contînd pentru etapa a doua a Ligii 2, se va disputa sîmbătă, de la ora 20:00, la Severin!

Tags: