Fotbal international

Meciul Genoa – Napoli s-a întrerupt în minutul 59 din cauza ploii. Napoletanii au profitat de pauză

10.11.2018 | 23:17
Meciul Genoa  Napoli sa intrerupt in minutul 59 din cauza ploii Napoletanii au profitat de pauza

Ploaia torențială a întrerupt partida Genoa – Napoli, contând pentru etapa a 12-a din Serie A, în minutul 59, la scorul de 1-0 pentru grifoni. Arbitrul a trimis jucătorii celor două echipe la cabine, forțat fiind de cantitățile mari de apă acumulate pe gazon, dar și din cauza vizibilității reduse. După zece minute, partida s-a reluat. 

Jucătorii lui Napoli au primit indicații utile de la antrenorul lor pe durata acestei pauze forțate, egalând în minutul 62 prin Ruiz, din pasa lui Mertens. În minutul 86, Biraschi a marcat în proprie poartă, iar Napoli s-a impus cu 2-1. Genoa deschisese scorul în minutul 20 prin Kouame.

 Meciul Genoa – Napoli s-a întrerupt în minutul 59 din cauza ploii

În poarta grifonilor s-a aflat Ionuț Radu, care a avut o intervenție fantastică în fața lui Milik în minutul 36. Portarul nostru nu a mai avut ce să facă însă la golul marcat de Ruiz, acesta având timp și spațiu pentru a șuta plasat de la 15 metri.

Genoa nu traversează deloc o perioadă bună. Are cinci meciuri consecutive fără victorie, chiar dacă și-a schimbat antrenorul. A bifat un rezultat neașteptat pe terenul lui Juventus, scor 1-1, însă de atunci nu a mai jucat mare lucru.

În runda precedentă, grifonii au fost umiliți de Inter, scor 0-5. În comparație, Napoli e neînvinsă în campionat din 29 septembrie, atunci când pierdea la Torino cu Juventus. Genoa dă golgheterul campionatului, pe polonezul Piatek, care a marcat 9 goluri în primele 11 etape. Și Napoli are doi marcatori prolifici, pe Mertens și pe Insigne, fiecare cu câte șapte goluri înscrise.

Pe lângă cele 14 reușite, cei doi au mai contribuit decisiv la alte șapte goluri, din postura de pasatori.

Deși a strâns 25 de puncte în primele 11 etape, Napoli nu își face prea multe calcule pentru titlu, Juventus având un parcurs aproape de perfecțiune. Napoli speră însă să iasă dintr-o grupă grea în Liga Campionilor, acolo unde se mai află PSG și Liverpool.

Tags: