Fotbal intern

Meciul România – Insulele Feroe, lider de audiență! Câți telespectatori au urmărit partida din preliminariile EURO 2020

27.03.2019 | 18:37
Meciul Romania  Insulele Feroe lider de audienta Cati telespectatori au urmarit partida din preliminariile EURO 2020

Pro TV a dat lovitura cu meciul disputat de echipa națională a României contra Insulelor Feroe, scor 4-1, în etapa a doua a preliminariilor EURO 2020, toate acestea deoarece duelul de pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu a fost lider de audiență pe toate categoriile de public.

Meciul România – Insulele Feroe, lider de audiență

Partida dintre România și Insulele Feroe a fost urmărită de peste 2 milioane de telespectatori, anunță paginademedia.ro. Pe segmentul publicului comerical, cu vârsta între 18 și 49 de ani, Pro TV a condus topul detașat, cu 12.6 puncte de rating și 36,1% share.

Diferența dintre adiența avută de Pro TV în timpul meciului jucat de România contra Insulelor Feroe  și următoarele două posturi clasate, Antena 1 și Kanal D a fost considerabilă. Antena 1 a difuzat Asia Express și prima parte a emisiunii Xtra Night Show, iar Kanal D a transmis Exatlon și prima parte din emisiunea Fan Arena.

Nicolae Stanciu în meciul România – Insulele Feroe din preliminariile EURO 2020

România, victorie în fața a peste 10.502 de spectatori

Echipa națională a României a reușit să bifeze prima victorie din preliminariile EURO 2020 în fața a 10.502 spectatori prezenți pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj – Napoca. Tricolorii lui Cosmin Contra au învins reprezenatativa Insulelor Feroe, scor 4-1, după un meci foarte bun făcut de aceștia.

După ce a pierdut la Stockholm în fața Suediei, scor 1-2, și a învins-o pe Insulele Feroe, scor 4-1, echipa națională a României se află pe locul 3 în clasamentul Grupei F, cu 3 puncte, la egalitate cu Malta. Prima poziție este ocupată de Spania, 6 puncte, iar pe doi se află Suedia, 4 puncte.