Fotbal international

Meciuri la TV Online. Site-uri unde poţi vedea gratuit sporturi live

16.10.2018 | 15:58
Meciuri la TV online. Site-uri gratuite pentru a vedea evenimentele sportive. Cum poţi vedea gratis respectivele evenimente

Iubitorii sportului pot vedea multe dintre meciuri sau evenimente sportive apelând la ajutorul site-urilor care transmit gratuit respectivele evenimente. Un mijloc des folosit de cei care urmăresc evenimente sportive pe internet îl reprezintă înscierea pe site-ul unor case de pariuri, care au ăn platforma lor transmiterea de meciuri de fotbal, tenis, baschet, hochei, handbal sau volei. Case precum Betano, Unibet, Superbet sunt conştiente de faptul că acesta este un mijloc de a atrage jucători şi caută să aibă un program de transmisii sportive cât mai bogat, ca amatorul de a vedea evenimentul cu pricina să poată şi paria online în acel moment.

Youtube este o variantă mai nouă, care merge atât de pe computer, laptop cât și de pe mobil. Cauți direct pe Youtube ”evenimentul cu pricina cu specificaţia live online”, dar NUMAI după ce începe meciul. Calitatea este bună, delay-ul este mic, și stream-ul nu prea se blochează. Singurul incovenient este faptul că nu prea dau meciuri din campionatele puternice ale Europei. La fel de nouă este şi varianta Facebook. Poţi căuta pe facebook meciul şi sunt şanse mari să găseşti cel puţin un live la momentul respectiv. Partea mai puţin bună este că un live pe Facebook se păstrează destul de puţin şi trebuie să cauţi din momentul în care nu mai merge un altul.

Site-uri cu fereastră flash unde vezi meciuri la TV Online

Sunt şi site-uri care oferă printr-o fereastră flash transmisiuni live, preluate de la televiziuni din diferite țări. Frecvent poţi găsi la meciul dorit comentariul în limba arabă sau rusă, deşi evenimentul are loc în cu totul altă parte a lumii sau a Europei. Acesta este modul prin care găsești de departe cele mai multe transmisii din foarte multe sporturi.

Deși poți găsi un stream de la aproape orice meci televizat din lumea asta, trebuie să fii pregătit și de anumite dezavantaje. În primul rând urmărirea de meciuri în acest mod fără un plugin de tipul AddBlock este aproape imposibilă. Aceste transmisii sunt pline de reclame, care apar și după ce le închizi. Un alt dezavantaj este reprezentat de delay-ul care poate ajunge chiar până la 1 minut, dar și de rezoluția destul de slabă. Plus că trebuie să fiţi pregătiţi ca stream-ul să pice sau să se blocheze în orice moment. Iată o listă cu câteva sugestii pentru astfel de site-uri:

stream2watch.co/sports/soccer – aici puteţi găsi multe transmisii din fotbal, de la partide din Premier League și Primera Division și până la meciuri din Suedia, Scoția sau Islanda. Însă oferta este foarte diversificată și la restul sporturilor, astfel încât poți urmări live video meciuri de baschet, box, fotbal american, hochei, baseball și tenis. Sunt oferite chiar și transmisii din wrestling, golf și darts.

stopstream.me –  site care se bazează strict pe sportul european. Oferta este din fotbal, tenis, baschet, volei, handbal și hochei.

feed2allnow.eu –  cam pe aceleaşi principii

stream2u.tv –fotbal din Europa şi NBA

livefootballol.com –Fotbal european, din SUA, Australia şi Brazilia sau Argentina.

fromhot – sunt oferite multe transmisii din tenis, dar și din fotbal și alte sporturi. Sunt transmise chiar și partide de fotbal american, din handbal, volei, hochei, etc

rojadirecta.me – cea mai bună ofertă pentru hochei pe gheaţă

Roja directa e un site gratis , bogat în evenimente din fotbal, dar şi din alte sporturi, cum ar fi hochei
Roja directa e un site gratis , bogat în evenimente din fotbal, dar şi din alte sporturi

livetv.sx – acoperă o gamă bogată de evenimente, în special fotbal şi tenis.