Fotbal intern

Mega afacere pentru FC Voluntari! Ilfovenii au ofertă de 3 milioane de euro pentru un jucător

30.03.2019 | 22:18
Mega afacere pentru FC Voluntari Ilfovenii au oferta de 3 milioane de euro pentru un jucator

FC Voluntari este la un pas să facă o mega afacere. Ilfovenii au o ofertă de 3 milioane de euro pentru un jucător. Astfel, prestațiile bune ale mijlocașului Aissa Laidouni au făcut ca mai multe echipe cu pretenții din Europa să se intereseze de el. Șefii grupării din Liga 1 Betano au precizat că sunt deja în contact cu o formație din Franța. O echipă de prim eșalon îl vrea pe jucător și este gata să pună banii jos.

Mega afacere pentru FC Voluntari!

“Avem pe masă o ofertă de la o formație din prima ligă franceză, care dă trei milioane de euro pe Laidouni”, a declarat Robert Gherghe, directorul executiv al FC Voluntari,
pentru Gazeta Sporturilor despre posibilitatea ca jucătorul să ajungă în Hexagon. De altfel, jucătorul de numai 22 de ani a fost dorit în trecut și de FCSB și Dinamo. “Ne bucură și interesul echipelor puternice din campionatul nostru la adresa unui jucător care a demonstrat o clasă incontestabilă.

Nicio mișcare însă la capitolul transferuri la FC Voluntari nu se face fără acordul lui Cristiano Bergodi, pentru că ne propunem în sezonul viitor construirea unei formații competitive”, a mai spus oficialul ilfovenilor. De remarcat că Laidouni a venit la Voluntari în vara anului trecut de la Chambly, din Liga a 3-a franceză. A evoluat până acum în 23 de partide în Liga 1 Betano și în 2 din Cupa României.

Mega afacere pentru FC Voluntari! Aissa Laidouni in meciul de fotbal dintre FC Voluntari si FC Botosani, contand pentru playout-ul Ligii 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari, luni 18 martie 2019. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Aissa Laidouni ar putea ajunge în Franţa

FC Voluntari, la un pas de o super lovitură

Ar fi de departe cel mai tare transfer pentru cei de la FC Voluntari mai ales că în urmă cu doar un an de zile jucătorul era cotat la doar 200 de mii de euro. Conform site-ului de specialitate transfermarkt, Aissa Laidouni are în prezent o cotă de 350 de mii de euro, departe de suma pe care ar fi de acord cei din Franța să o plătească pentru mijlocașul ilfovenilor.

De altfel, FC Voluntari are un start de an destul de bun. Deşi nu i se oferea prea multe şanse să se salveze de la retrogradare la finalul lui 2018, echipa antrenată de Cristiano Bergodi și-a revenit spectaculos şi a reuşit să salte şi în clasament.

  • 3 goluri a marcat Aissa Laidouni pentru FC Voluntari
Tags: