Sport

EXCLUSIV / Gică Popescu e ACASĂ! “A fost ELIBERAT!”

Fostul internaţional Gică Popescu este liber! Condamnat în "Dosarul Transferurilor", în care a primit trei ani şi o lună cu executare, cumnatul lui Gică Hagi a fost eliberat de Penitenciarul...
18.02.2015 | 12:46
EXCLUSIV  Gica Popescu e ACASA A fost ELIBERAT

Fostul internaţional Gică Popescu este liber! Condamnat în “Dosarul Transferurilor”, în care a primit trei ani şi o lună cu executare, cumnatul lui Gică Hagi a fost eliberat de Penitenciarul Jilava în urma comportamentului ireproşabil, dar şi a muncii depuse în cadrul închisorii. Momentan, doar pentru cinci zile! “A transmis că doreşte să petreacă tot timpul cu familia şi vrea să îşu pună puţină ordine în afaceri, are mari probleme cu autorităţele fiscale ale statului”, au precizat sursele FANATIK.RO.

Rămas momentan fără o rezoluţie pozitivă la cererea pentru eliberare condiţionată făcută anul trecut, Gică Popescu se bucură de cinci zile de permisie alături de familia sa! La sfîrşitul săptămînii trecute, “Baciul” a fost scos, în mare secret, din Penitenciarul Jilava, unde îşi ispăşeşte ultima perioadă din condamnarea de trei ani şi o lună. “Joi trebuie să se întoarcă la Penitenciar, a fost liber de duminică. Are două scopuri: să vorbească mai mult cu cei doi copii şi să îşi pună la punct, cît poate, afacerile, care au intrat într-un regres ce pare fără sfîrşit”, au precizat sursele FANATIK.RO din anturajul intim al lui Popescu.

STEAUA. EXCLUSIV / Gâlcă a trăit o UMILINŢĂ GROAZNICĂ în vestiar!

GIGI BECALI. RUPTURĂ la nivel înalt! “Rudele s-au AMENINŢAT!”

DINAMO. EXCLUSIV / Scandal în “haită”! “Nu se poate aşa ceva!”

STEAUA. EXCLUSIV / Keşeru revine în Ghencea. “Nu ne-am înţeles!”

EXCLUSIV / Lovitură GREA pentru Gică Popescu! “E DĂRÎMAT!”

A scăpat de gardieni!

Eliberarea lui Gică Popescu survine la două săptămîni după ce fostului căpitan al Barcelonei i s-a schimbat regimul de detenţie din închis în semideschis, decizie care a dus şi la trecerea sa în Penitenciarul Jilava. Pe lîngă faptul că poate avea parte de zile de permisie, Popescu nu va mai fi supervizat de un gardian în cadrul acţiunilor pe care le întreprinde în detenţie, dar şi alte facilităţi. Contactat de FANATIK.RO, avocatul lui Gică Popescu, Av. Dr. Petruţ Ciobanu, nu a dorit să comenteze informaţiile, însă nici nu le-a negat. “Eliberarea domnului Gică Popescu ţine de intimitate, nu pot să spun dacă a fost sau nu eliberat! Vă doresc o seară plăcută”, s-a rezumat să spună reprezentantul legal al “Baciului”.

20 de milioane de euro este averea lui Popescu conform revistelor de specialitate

115 partide şi 16 goluri a reuşit Popescu în tricoul echipei naţionale

Elena Udrea, în arest la domiciliu. Ce interdicţii are fostul ministru al Turismului

Ce-şi doreşte de la un bărbat iubita lui Mutu, Sandra Bachici

Veste bună pentru românii care nu-şi mai pot plăti creditele ipotecare!

ŞOC: Ruşii vor un teritoriu românesc

Un nou ATAC MAFIOT la Piteşti: o altă maşină de lux incendiată