Fotbal intern

Meme Stoica a “fugit” din ţară pentru un sejur romantic cu fosta soţie!

10.10.2018 | 15:05
Meme Stoica a fugit din tara pentru un sejur romantic cu fosta sotie

Directorul sportiv al celor de la FCSB, Meme Stoica, a plecat din ţară după ruşinea cu Concordia Chiajna, alegând să se liniştescă într-o vacanţă romantică alături de fosta lui soţie.

Oficialul roş-albaştrilor a dorit să se rupă de tensiunea care există în acest moment la club, după rezultatul dezastruos cu trupa lui Dorinel Munteanu.

Meme Stoica, sejur romantic alături de Corina, fosta soţie!

FANATIK.RO a aflat că Meme Stoica a decis să profite din plin de pauza competiţională şi să scape de agitaţia Bucureştiului, dar mai ales de presiunea care s-a acumulat la FCSB în urma eşecului cu Chiajna, 0-1, pe teren propriu. Meme a planificat un city break de suflet şi s-a făcut “nevăzut”.

Oficialul stelist a ales o destinaţie romantică pentru a sta câteva zile departe de fotbal. El nu a plecat singur în călătorie, ci alături de fosta lui soţie, Corina. Cei doi s-au împăcat după divorţ şi aleg să petreacă timp împreună atunci când au ocazia.

A divorţat după două decenii de mama Teodorei

Meme Stoica şi Corina au împreună o fată, pe Teodora. Cei doi s-au despărţit în 2012, dar au făcut acest lucru într-o discreţie totală, preferând să ţină anunţul departe până şi de prietenii apropiaţi. După divorţ, ei au rămas în relaţii amicale şi au încercat să se sprijine reciproc de dragul Teodorei.

De altfel, Corina i-a fost aproape lui Mihai Stoica în perioada grea în care acesta s-a aflat în detenţie, mergând constat în vizite la fostul ei soţ şi ducându-i pachete. La ieşirea din închisoare, Meme a devenit şi mai apropiat de fosta nevastă, iar acum ei au ajuns să petreacă din nou, împreună, vacanţe romantice, aşa cum o făceau în vremurile de altădată.