Sport

“Eram dependent de calmante! Somniferele nu-şi mai făceau efectul!” Puşcăria l-a salvat!

Interviu exclusiv cu Mihai Stoica despre viaţă, fotbal, puşcărie, cluburi, bani, Gigi Becali, familie. Cine e personajul din spatele arogantului Meme, pe FANATIK.RO.
15.11.2017 | 17:59
Eram dependent de calmante Somniferele nusi mai faceau efectul Puscaria la salvat
ADVERTISEMENT

Oficialul liderului din Liga 1 Betano a vorbit în EXCLUSIVITATE pentru FANATIK.RO despre momentele grele petrecute în închisoare şi a mărturisit cum l-a schimbat în bine experienţa avută, după ce înainte de a fi încarcerat în “Dosarul Transferurilor”, era nevoit să ia somnifere.

“A fost perioada în care am dormit cel mai bine în toată viaţa mea e perioada în care am fost arestat. Nu râde, aşa este! Întreabă-l pe Popescu sau pe Copos. Eu în momentul în care am fost condamnat, chiar dacă a fost atât de ciudat ca o faptă prescrisă să-ţi aducă condamnarea, am zis, poate că e şansa mea. Nu ştiam eu cât o stau, d-aia aveam un tonus excepţional încă de la început. Poate că aşa a vrut Dumnezeu ca eu să mă duc la puşcărie, să nu fiu în alte parte unde s-ar fi putut întâmpla o nenorocire. E bine să-ţi antrenezi mintea aşa şi să iei tot timpul partea pozitivă.

ADVERTISEMENT

“Poate că aşa sunt eu!”

Am triat atunci, am văzut „cine e cu mine strigă hei”, cum se spune. Am câştigat foarte multe. Eram dependent de calmante înainte, de somnifere nu mai spun, le schimbam că nu-şi mai făceau efectul! Acum nu mai am nimic. Acolo m-am lăsat de toate, pentru că am fost foarte puternic mental. Cei care m-au cunoscut acolo au rămas uimiţi cum cineva care nu are legătură cu lumea aia se poate comporta atât de dezinvolt. Pentru că aşa sunt eu, fără niciun fel de probleme. Luni am fost în mall şi am râs cu toţi care se uitau la mine şi-mi spuneau „dar nu eşti tumefiat, nu eşti vânăt”. Le-am zis că mi s-a dezumflat repede şi am făcut zeci de poze, asta este”, a spus Mihai Stoica pentru FANATIK.RO.

Vezi aici prima parte din interviul acordat de Mihai Stoica pentru FANATIK.RO.