Fotbal intern

Meme Stoica, detalii despre relaţia cu Gigi Becali. “Greşeşte când iese şi spune tot ce vorbim!”

05.09.2018 | 11:14
Meme Stoica detalii despre relatia cu Gigi Becali Greseste cand iese si spune tot ce vorbim

Meme Stoica, directorul sportiv al FCSB-ului, a oferit detalii despre relaţia pe care o are cu Gigi Becali, patronul vicecampioanei României. Oficialul “roş-albaştrilor” este de părere că toţi conducătorii echipelor din România se implică, iar despre latifundiarul din Pipera susţine că greşeşte când iese la TV şi povesteşte tot ce se discută în cadrul clubului.

Mai mult, Meme Stoica a oferit informaţii în legătură cu Dumitru Bucşaru, fostul patron de la Unirea Urziceni. Actualul director sportiv de la FCSB susţine că omul de afaceri l-a dat de minim 5 ori afară din vestiar, iar aceeaşi soartă au avut-o şi jucătorii care jucau sub comanda lui Dan Petrescu.

Meme Stoica, detalii despre relaţia cu Gigi Becali

“Nu există patron din România de după ’90 care să nu se fi implicat la echipă! Păi, Bucşaru a venit şi a dat afară jucători din vestiar. Pe mine cred că m-a dat afară de 5 ori. Dar nu s-a aplicat”,  a spus Meme Stoica la o emisiune de sport.

“Gigi greşeşte doar când iese şi spune tot ce vorbim. Ar fi mai bine să rămână lucrurile astea între noi. Gigi e vocal, e una la mână. Alţii opresc antrenamente şi spun că vor sărituri cu genunchii la piept. Ştim foarte bine! Dorinel Munteanu a ieşit şi a spus că îi dădeau echipa pe hârtie la CFR, nu mai ştiu dacă Paszkany sau Mureşan”.

“Nu e o situaţie normală!”

Meme Stoica a privit alături de Gigi Becali un meci al FCSB-ului
Meme Stoica şi Gigi Becali în timpul unui meci al FCSB-ului

Mihai Stoica susţine că nu este normal ca un patron să ameninţe antrenorul că îl dă afară dacă nu introduce în primul unsprezece jucătorul pe care el în doreşte. Oficialul FCSB-ului a dat exemplul lui De Laurentiss, care l-a desfiinţat pe Sarri, dar şi pe Mourinho, care a ales să plece de la Chelsea pentru că Abramovich l-a pus să joace cu Shevchenko. “Mou” a fost ameninţat că o să fie dat afară dacă nu-l introduce în echipa de start pe Shevcenko, dar acesta a cerut clauza de reziliere pentru a pleca.

“Gigi mă sună şi discutăm: Oare cum ar fi bine să jucăm?…Nu a spus nimeni că nu e o situaţie normală. Nu e o situaţie normală nici ce face Zamparini la Palermo, nici ce face De Laurentiis la Napoli, care îl face praf pe Sarri după ce a plecat.  Mourinho cum a plecat de la Chelsea prima dată? I-a spus Abramovich că vrea să joace Shevchenko, iar el s-a opus. ‘Bine, nu îl bagi, pleci!’. ‘Ok, cât e clauza de reziliere? Îmi dai banii şi plec’. Nu mi se pare normal să îi spui antrenorului că îl dai afară, dacă nu a băgat un jucător pe care l-ai adus tu. Sunt nişte chestii picante, mai degrabă”, a mai spus oficialul roş-albaştrilor.

CITEŞTE ŞI:

  • CFR Cluj vrea să-i rezilieze contractul lui Julio Baptista
  • Gigi Becali, prima reacţie după ce Kamer Qaka a înjurat FCSB

Nicolae Dică este la al doilea mandat la FCSB. În sezonul 2017 – 2018, FCSB a terminat pe poziţia a 2-a în clasamentul Ligii 1 Betano, iar Gigi Becali, patronul grupării “roş-albastre” a decis să-i ofere un nou contract tehnicianului român. De data aceasta, antrenorul vicecampioanei României are ca obiectiv câştigarea titlului, după ce a ratat calificarea în grupele Europa League.