Fotbal international

Meme, replică acidă pentru “formatorii de opinie” de la TV. “Unde eram, dacă aveam arbitraje corecte!?”

Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, le-a dat replica pe facebook "formatorilor de opinie" pentru că au criticat echipa fără să ţină cont de modul cum aceasta a fost defavorizată de arbitri în aproape toate meciurile din Europa League.
08.12.2017 | 12:10
Meme replica acida pentru formatorii de opinie de la TV Unde eram daca aveam arbitraje corecte

Înfrângerea cu Lugano nu a picat prea bine, normal, nici celor de la FCSB, dar nici microbiştilor români, indiferent de poziţionarea lor în cadrul fenomenului fotbalistic. S-a ratat o oportunitate bună de a câştiga grupa, ceea ce însemna bani mulţi, dar şi un adversar mai uşor în “16”-imi, iar regretele sunt legate şi de faptul că nici adversarii nu au aliniat cea mai bună formulă de echipă.

Calificarea în primăvara europeană era, totuşi, deja obţinută, însă asta nu înseamnă că eşecul cu elveţienii nu a fost taxat de “specialişti”. Lucru care l-a deranjat pe directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, acesta postând imediat pe o reţea de socializare o replică acidă destinată “formatorilor de opinie” de la TV. – VEZI DETALII ÎN GALERIE FOTO

Mihai Stoica face un “decalog” al erorilor de arbitraj

Meme este de părere că arbitrajul a influenţat decisiv rezultatele “roş-albaştrilor” în grupa din Europa League şi face o “listă” cu erorile de la ultimele jocuri. “Penalty şi eliminare la 1-1 cu Be’er Sheva (şut Budescu respins cu mâna de pe linia porţii), penalty la 0-0 în Cehia (fault clar la Coman) şi DOUĂ penalty-uri clare la 0-1 aseară (Junior şi Tănase, al 2-lea cu eliminare)”, scrie Mihai Stoica.

Oficialul FCSB îndeamnă “celebrităţile care formează opinii pe la TV” să nu mai critice sau să jignească echipa fără a lua în calcul şi problemele de arbitraj, mesajul său fiind imediat acceptat de sute de fani ai trupei lui Nicolae Dică.