Fotbal intern

Merite recunoscute! Pancu a fost decorat de Clubul Aristocratic Rapid

Daniel Pancu este unul dintre cei mai iubiţi fotbalişti care au evoluat vreodată la Rapid. Atacantul a cucerit un campionat, trei Cupe ale României şi două Supercupe, iar evoluţiile sale au...
13.04.2015 | 14:17
Merite recunoscute Pancu a fost decorat de Clubul Aristocratic Rapid

Daniel Pancu este unul dintre cei mai iubiţi fotbalişti care au evoluat vreodată la Rapid. Atacantul a cucerit un campionat, trei Cupe ale României şi două Supercupe, iar evoluţiile sale au ridicat întreg stadionul Giuleşti în picioare. Fostul internaţional a impresionat prin devotamentul pentru culorile alb-vişinii şi nu s-a ferit niciodată să vină la Rapid deşi clubul se afla într-o situaţie dezastruoasă. Pancu a acceptat să joace chiar şi în liga secundă pentru gruparea feroviară şi a fost motorul echipei în sezonul trecut.

Decorat de Clubul Aristocratic Rapid

În semn de recunoştinţă şi respect pentru Daniel Pancu, membrii Clubului Aristocratic Rapid au decis să-l decoreze pe cel mai iubit fotbalist din lotul giuleştean, festivitate ce a avut loc pe 17 februarie 2015, la care au participat atît antrenorul echipei, Cristi Pustai, cît şi Valerii Moraru. “Adunarea Generală Extraordinară a Clubului Aristocratic Rapid, avînd ca motto <Ziua Recunoştinţei>, pentru cel care este o legendă vie, în activitate, un fotbalist şi un caracter de excepţie, un uriaş rapidist, Daniel Pancu. Lui Pancu i s-au decernat medalia de aur, diploma de excelenţă şi fanionul Clubului Aristocratic Rapid. Mulţumim dragă Daniel Pancu”, notează membrii CAR prin intermediul unui comunicat.

Fanii vor să-i facă statuie

Idolul tribunei giuleştene va împlini în august 38 de ani şi nu ia în calcul să agaţe ghetele în cui. Simte că mai poate ajuta Rapidul şi visează să mai cucerească un titlu de campion cu formaţia sa de suflet. Pînă atunci, fanii giuleşteni au decis să ia atitudine şi să-i facă o surpriză lui Pancu. Conform surselor FANATIK.RO, un grup de fani a luat atitudine şi sînt decişi să demareze o campanie de strîngere de fonduri unică pînă acum în fotbalul românesc. Cu banii obţinuţi, ultraşii îi vor face o statuie lui “Pancone”, care ar urma să fie amplasată chiar la intrarea în stadion. Avînd în vedere faptul că atacantul este extrem de iubit de fani, campania va fi, foarte probabil, un succes.

10 sezoane a jucat Pancu pînă în prezent pentru Rapid 

Tags: