Video! Mesaj emoţionant pentru Marius Şumudică afişat de fanii rapidişti, în partida cu CSA Steaua!

Filon Stan   
in Fotbal intern
14/04/2018, 19:59
Video! Mesaj emoţionant pentru Marius Şumudică afişat de fanii rapidişti, în partida cu CSA Steaua! GALERIE FOTO

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Fanii rapidişti fac spectacol în tribune, pe Arena Naţională, la CSA Steaua – Academia Rapid! Galeria celor de la Academia Rapid a umplut peluza, iar fanii giuleşteni au afişat şi un mesaj ce-l are în prim-plan pe Marius Şumudică. VEZI MESAJUL GALERIEI PENTRU ŞUMIDICĂ ÎN GALERIA FOTO!

”No Şumi, No Story”, au scris rapidiştii pe un banner cu poza lui Marius Şumudică. Înainte de marele meci cu CSA Steaua din Liga a 4-a, Şumudică le-a transmis un mesaj de încurajare rapidiştilor.

Şumudică: “Să urlaţi să vă aud şi eu”

“Rapid sunteţi doar voi! Cu toţii stiţi ce este în sufletul meu şi ce este sufletul meu. Ştiţi că doar strigătele voastre de luptă mă fac să plâng sau să trag de mine. În alte părţi dacă muncesc, doar în Giuleşti pot să respir, cu voi. S-au schimbat multe şi se vor mai schimba, dar un singur lucru va rămâne: voi, nebunii, fanaticii. Rapid înseamnă doar voi. Restul e trecător şi nu contează. Vă rog să urlaţi sâmbătă cât puteţi, să simt că renaştem. Vreau să aud şi eu până aici până unde sunt, să mi se facă iar pielea de găină şi să strig cu voi ca şi când aş fi acolo: Forza Rapid” a fost mesajul lui Marius Şumudică pentru fanii Rapidului.

Închide ×