News

MESAJE DE DRAGOBETE. Ce SMS-uri, felicitări şi mesaje de dragoste poţi trimite

De Dragobete, ziua îndrăgostiţilor la români,este momentul potrivit pentru a surprinde persoana iubită cu SMS-uri, felicitări şi mesaje de dragoste. Fie că este vorba despre un simplu mesaj cu...
24.02.2015 | 10:38
MESAJE DE DRAGOBETE Ce SMSuri felicitari si mesaje de dragoste poti trimite

De Dragobete, ziua îndrăgostiţilor la români,este momentul potrivit pentru a surprinde persoana iubită cu SMS-uri, felicitări şi mesaje de dragoste. Fie că este vorba despre un simplu mesaj cu “Te iubesc!”, fie că vor să îşi suprindă jumătatea cu un SMS de dragoste mai elaborat, îndrăgostiţii se pregătesc din timp pentru DRAGOBETE. Pe lângă SMS-urile, felicitările şi mesajele de dragoste pe care le trimit celor dragi, unii dintre tineri urmează şi tradiţiile de DRAGOBETE.

Fetele nemăritate pot, spre exemplu, să îşi pună sub pernă busuioc pentru a-şi visa ursitul. Peste 50% dintre români celebrează Dragobetele, o sărbătoare autohtonă a dragostei, care îşi are rădăcinile în tradiţiile dacice şi în credinţa într-un fel de zeu al iubirii, a cărui cinstire, pe 24 februarie, marca simbolic şi începutul primăverii.

Pentru a surprinde persoana iubită de Dragobete, vă propunem mai jos câteva variante de SMS-uri, felicitări şi mesaje de dragoste care le puteţi trimite:

1. Orice ai face sunt alături de tine. Sper ca toate visele tale să se împlinească. Oriunde, oricând, voi fi lângă tine dorindu-ţi dragoste şi fericire pentru că te iubesc.

2. Am doi ochi care vor să te vadă, am două mâini care vor să te îmbrăţişeze, am două buze ce vor să te sărute, dar am o singură inimă ce bate numai pentru tine. Te iubesc!

3. Dacă îmi este poftă de ceva dulce ştiu ce trebuie să fac. Vin la uşa ta şi îşi cer un sărut.

4. Viaţa mea ar fi atât de haotică fără tine. Nu aş putea realiza jumătate din lucrurile de care am nevoie fără tine. Îţi mulţumesc că eşti dragostea mea.

5. Ceea ce se îmtâmplă între noi este magic. Toţi îşi doresc să întâlnească iubirea, dar puţini au parte de o relaţie aşa de specială ca a noastră. Te iubesc!

6. Lumea este un miracol, viaţa mea este un miracol pentru că tu eşti în ea. Te iubesc!

7. Câteodată suntem aşa de prinşi cu micile griji cotidiene, încât uităm de lucrul cel mai important – dragostea. Te iubesc!

8. Pentru lume tu eşti cineva. Pentru cineva tu eşti lumea. Cu multă dragoste, cineva.

9. Iubirea e un sărut furat, un zâmbet inocent, o îmbrăţişare pătimaşă şi un suflet smult din piept. Te iubesc!

10. Să-ţi aducă DRAGOBETELE un an plin de bucurii, fericire, sănătate şi multă izbândă în tot ceea ce ţi-ai propus! Să fii iubită şi să-l iubeşti înzecit pe cel care îţi va deveni soţ.

MESAJE DE DRAGOSTE pentru el:

1. Îmi doresc să îţi spun cât de multe te iubesc, să te văd în fiecare zi, să-ţi ştiu bucuriile şi să-ţi alin necazurile.

2.Opt litere, două cuvinte, un singur înţeles: Te iubesc!

3. Te iubesc pentru că îmi alungi singurătatea într-o lume plină şi aglomerată. Te iubesc pentru că fără tine e greu şi nu mă pot regăsi.

4. Tu mă faci să râd, tu mă faci să plâng, tu mă faci să simt că trăiesc. Tu mă faci să iubesc!

5. Aş vrea să poţi să te vezi prin ochii mei. Numai aşa ţi-ai da seama ce mult însemni pentru mine.

MESAJE DE DRAGOSTE pentru ea:

1. Cineva mi-a spus că ziua are 24 de ore, că o oră are 60 de minute şi că un minut are 60 de secunde. Nimeni nu mi-a spus că o secundă fără tine e o eternitate.

2. Dacă aş planta o floare de fiecare dată când mă gândesc la tine aş merge acum printr-o grădină plină de flori, dără să îi mai găsesc capătul.

3. În lume sunt opt minuni. Şapte dintre ele le ştie toată lumea, dar pe a opta o ştiu doar eu. Aceea eşti tu, iubirea mea!

4. Într-o zi mă vei întreba ce e mai important pentru mine: tu sau viaţa? Eu voi spune că viaţa, iar tu te vei supăra fără să-ţi dai seama că pentru mine tu eşti viaţa.

Românii sărbătoresc pe 24 februarie DRAGOBETELE, sărbătoarea autohtonă a iubirii. În mitologia populară românească, DRAGOBETE este descris ca fiind un tânăr frumos, voinic şi bun, fiu al Babei Dochia şi simbol al fertilităţii şi al renaşterii naturii.

Citeşte mai mult pe www.gandul.info

 

Tags: