Sporturi

Mesajul emoţionant al mamei Cătălinei Ponor, de ziua campioanei olimpice. Video

21.08.2018 | 09:41
Mesajul emotionant al mamei Catalinei Ponor de ziua campioanei olimpice Video

Cătălina Ponor a împlinit pe 20 august vârsta de 31 de ani. Multipla campioană olimpică a primit mii de urări de la familie, prieteni sau apropiaţi, dar de departe cel mai emoţionant mesaj a fost cel din partea mamei sale, Carmen Bărbăscu.

Mama Cătălinei a spus că a visat tot timpul că fiica ei va ajunge a doua Nadia Comăneci: “Eram topită după Nadia. O vedeam pe Cătălina a doua Nadia. Dumnezeu a înzestrat-o cu un talent aparte. Destinul a făcut ca în lumea gimnasticii ea să se apropie destul de mult ca valoare de Nadia. În timp ele au devenit şi foarte bune prietene. Sunt fericită că am o fată ca ea”, a precizat Carmen Bărbăscu pentru telekomsport.ro.

Mesajul emoţionant al mamei Cătălinei Ponor: “Iubita mea Cătălina!”

“Făcând o retrospecitvă, îmi aduc aminte cu mari emoţii tot parcursul, începând de la 4 ani până la 30 de ani, când a terminat activitatea sportivă. Eu îi doresc multă sănătate, la mulţi ani şi să aibă cât mai multe succese pe plan profesional, în calitate de antrenor, pentru că ştiu că îşi doreşte foarte tare să antreneze noi generaţii de gimnaste şi să transmită mai departe ceea ce a acumulat ea în 27 de ani de activitate. Iubita mea Cătălina, îţi doresc la mulţi ani şi multă sănătate”, a spus mama gimnastei, vizibil emoţionată, într-un clip dedicat fiicei sale.

La mulţi ani, Cătălina Ponor!

La mulţi ani, #CătălinaPonor! 3️⃣1️⃣ ?Alături de mândra mămică, Carmen Bărbaşcu, rememorăm, la ceas aniversar, câteva dintre momentele importante din viaţa şi cariera ,,Lalelei neagre”, ,,Zeiţei de la Atena”, Reginei bârnei”, ,,Gimnastei anului 2017”, celei mai longevive gimnaste a României, având până anul trecut, la 30 de ani, când s-a retras definitiv din gimnastică, peste un sfert de secol dedicat acestui sport (1991 -2017) și fiind, de asemenea, gimnasta cu cele mai multe titluri europene la bârnă, dintr-un total de 23 de medalii olimpice, mondiale şi europene, dintre care cinci la Jocurile Olimpice (trei de aur, una de argint şi una de bronz). ??????Pe 20 august, Cătălina împlineşte 3️⃣1️⃣ de ani. Cu ocazia aceasta, retrăgându-se din activitate şi făcând o retrospectivă, îmi aduc aminte cu mari emoţii tot parcursul, începând cu 4 ani până la 30 ani, când anul trecut a terminat activitatea sportivă.Eu îi doresc multă sănătate, LA MULŢI ANI şi să aibă cât mai multe succese pe plan profesional în calitate de antrenor, pentru că ştiu că îşi doreşte foarte tare să antreneze noi generaţii de gimnaste şi să transmită ceea ce a acumulat în 27 de ani de activitate.Iubita mea Cătălina, îţi doresc ,,La mulţi ani” şi multă sănătate!#exclusivemessage#modelerealepentrutânărageneraţie #tineriremarcabili #liderideexcepţie #campioană #autodepăşire #performanţă #implicare #Constanţa #România ??

Gepostet von CT Colours am Sonntag, 19. August 2018

Supranumită ”laleaua neagră” sau ”Regina bârnei”, Cătălina Ponor a început gimnastica în casa bunicilor, unde aceştia îi improvizaseră o bârnă. Ea a cunoscut gloria la Olimpiada din Atena, unde a reuşit să câştige 3 medalii de aur, la bârnă, la sol şi cu echipa. Din păcate, din cauza accidentărilor a fost forţată să se retragă în 2012. Cu toate acestea, Cătălina a revenit în activitate în 2011 şi a reuşit să prindă lotul olimpic pentru Olimpiada din Londra. În Marea Britanie Ponor a cucerit o medalie de argint la sol şi un bronz alături de echipa feminină a României. La Olimpiada de la Rio de Janeiro, Cătălina Ponor a fost portdrapelul României şi singura gimnastă care a participat, după ce echipa feminină nu a reuşit calificarea la JO.

Pe lângă reuşitele de la Olimpiade, Cătălina mai are în palmares 3 medalii de argint şi 2 de bronz la Campionatele Mondiale, dar şi 8 titluri, 2 medalii de argint şi 3 medalii de bronz în competiţiile europene. Ultimul dintre aceste titluri a fost obţinut la Europeanul găzduit în 2017 de Cluj-Napoca. Cum altfel decât la bârnă?

Tags: