Fotbal intern

Mesajul fanilor pentru Miriuţă: “Vasile, nu te băga în mizeria asta!”

Vasile Miriuţă a fost chemat de fani dupa umilinţa din partida Dinamo - Viitorul 0-4, din Liga 1 Betano. Ce mesaj au avut suporterii "câinilor"....
31.10.2017 | 08:27
Mesajul fanilor pentru Miriuta Vasile nu te baga in mizeria asta

Vasile Miriuţă a fost chemat de fani dupa umilinţa din partida Dinamo – Viitorul 0-4, din Liga 1 Betano. Ce mesaj au avut suporterii “câinilor”.

FC Dinamo Bucureşti a pierdut ruşinos în faţa campioanei României, Viitorul Constanţa, iar suporterii prezenţi pe stadionul din Ştefan cel Mare au fost foarte supăraţi din cauza atitudinii arătate de jucătorii care au fost implicaţi recent în episodul “beţie la Piatra Neamţ”, când şase jucători de-ai lui Vasile Miriuţă au petrecut până la ora 5 dimineaţa în noaptea de dinaintea meciului cu Aerostar Bacău, din Cupa României. Mai mult, a fost nevoie şi de intervenţia poliţiei pentru a-i opri pe petrecăreţii care făceau gălăgie în hotel. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Deranjaţi şi simţindu-se luaţi peste picior de aceştia, suporterii au avut un mesaj pentru Vasile Miriuţă, să folosească jucători tineri, iar pe petrecăreţi să-i pedepsească pentru faptele comise: “Vasile, nu te băga în mizeria asta. Ia atitudine, bagă juniori! Eşti prea câine să te bagi în mizeria asta a lor! Bagă juniori şi noi te vom susţine! Intră în ei, altfel nu facem nimic”, a fost i-au transmis fanii dinamovişti lui Miriuţă, care i-au strigat şi lui Steliano Filip: “Hai la băutură”.

Miriuţă, supărat după Dinamo – Viitorul 0-4

Tehnicianul “câinilor” a fost foarte supărat şi el pe jucătorii săi după dezastrul de pe tern propriu, cu Viitorul: “Măsuri am luat, dar eram 18 acolo, la Piatra Neamţ. Trebuia să intrăm eu, Dănciulescu şi Dican în teren. Voi avea o discuţie cu patronul echipei şi vom hotărâ ce se întâmplă cu aceşti jucători. Şi-au bătut joc de toată lumea. Nu ascultaţi ce spun alţii, eu ştiu cel mai bine. Am vrut să le dau o şansă, dar ei n-au profitat. Dacă n-ai caracter… Suntem Dinamo Bucureşti şi nu se poate merge la infinit aşa. Nu e prima oară când se întâmplă asta aici”, a spus Miriuţă.

Vezi toate fazele din partida Dinamo – Viitorul 0-4